Pataki Szilvia kutya Merlin színész Sepregi László Barátok közt szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sorozat legkisebb, új szereplője kapta a legnagyobb figyelmet a sorozat sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták az új színészeket.

Minden szem rá irányult, a fülig érő mosolyok csak neki szóltak. Ő Merlin, aki nemcsak a stábot babonázta meg, de valószínűleg a nézőket is pillanatok alatt le fogja venni a lábukról.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Merlin egy border collie fajtájú, hétéves kutyus, aki hamarosan feltűnik a képernyőn két új, kétlábú színművésszel. Az egyik új arc Bartha Zsolt rokona, Bartha Krisztián lesz, akit Seprenyi László, a Pesti Magyar Színiakadémia növendéke alakít majd. A másik új szereplő pedig Pataki Szilvia színésznő, a József Attila Színház tagja, aki a Szabó ikrek nagynénjeként, Bárány Enikő szerepében lép be a sorozatba. Merlin kutya Seprenyi Lászlóval együtt március 22-én kerül képbe, a katonát játszó férfi hű társaként.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.