Eurovíziós Dalfesztivál Malmö Kedvesem ByeAlex Svédország énekes tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beváltotta ígéretét ByeAlex. Egy életre szóló szuvenírt hoz haza Svédországból, egy új tetoválást varratott magára.

ByeAlex már bejelentette, hogy a Szent István-bazilika képét fogja magára tetováltatni, és tegnap Peter Lagergrennel, a legismertebb svéd tetoválóművésszel kivarratta magát. Alex már korábbról ismerte a művészt, többször készített interjút vele, ugyanis civilben egy tetoválásokkal foglalkozó magazinnak dolgozik újságíróként.

Forrás: Facebook/ByeAlex
Forrás: Facebook/ByeAlex

"Ma megajándékoztam magam egy új tetoválással, melyet egy kiváló svéd tetováló, Peter Lagergren készített el nekem; a téma a Szent István-bazilika" - tette közzé a közösségi oldalán.

Alex kötődése a Szent István-bazilikához nem először nyilvánul meg. "A verseny után vasárnap egymagam beültem a Bazilikába, gondolkodtam a győzelmemen, töprengtem a jövőmön, és egyszerűen csak élveztem a napsütést. A célom, hogy a hétköznapjaim ugyanúgy éljem, mint eddig, hiszen nem vagyok érdekesebb, mint bárki más" - osztotta meg a gondolatait Alex, miután megnyerte A Dal című eurovíziós előválogatót.

Rod Stewart: "Összement a péniszem"http://www.life.hu/legykepben/20130515-rod-stewart-amerikai-enekes-bevallotta-hogy-osszement-a-penisze.htmlMégis kilakoltathatják Uhrin Benedekethttp://www.life.hu/legykepben/20130515-uhrin-benedek-magyar-enekes-utcara-kerulhet-lakasa-rendezetlen-papirjai-miatt.htmlMit rejteget Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/20130514-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-lehet-hogy-apa-lesz.htmlNem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.htmlCsoportokra főz Szőke Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130508-szoke-andras-interju-a-termeszetgyogyaszatrol-es-a-fozes-szereteterol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.