izgalom ájulás ByeAlex fellépés elődöntő A Dal énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas nyomás alatt volt ByeAlex az Eurovíziós Dalfesztivál 51 ezer négyzetméteres Malmö Aréna színpadán - tudta meg a Life.hu.

A tegnap esti elődöntőn 17 produkció indult a 10 helyért. A kissé hamiskásan éneklő ByeAlexet szerette a közönség, bejutott a döntőbe. "Úgy éreztem, hogy elájulok, mielőtt a színpadra léptem, hihetetlenül nagy tömeg volt. A szervezők jól felkészítettek minket erre a terhelésre, mindig egyre több ember elé kellett kiállni, de erre nem számítottunk. Nagyon jó volt látni, hogy a közönség - még a külföldiek is - énekelték a Kedvesemet" - mondta közvetlenül szereplése után.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Aki azt gondolja, hogy ByeAlex majd másképp énekel a döntőben, csalódni fog. Az énekes elmondta, nem változtatnak semmin szombaton. "Szerintem a maximumot nyújtottuk. Elégedett vagyok, azt hiszem, hogy ennél többet nem akarhat egy olyan fickó, aki két hónapja még csak dalokat szerezgetett, közben dolgozott, aztán megnyerte A Dal című műsort, majd Európában elénekelte a dalát magyarul és bejutott a döntőbe. Én azt gondolom, hogy ezen el kell gondolkodni a magyar embereknek. Valamiért úgy érezzük, hogy nekünk idomulnunk kell, de én úgy gondolom, hogy pont a zenében nem kell alkalmazkodnunk" - nyilatkozta kissé megszeppenve.

És hogyan ünnepli a továbbjutását? "Ugyanazt fogom csinálni, mint mindig: hazamegyek, lezuhanyozom, lekapcsolom a villanyt, bekapcsolom a Bartók rádiót és elalszom rá."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.