plasztikai beavatkozás mellnagyobbítás szépségkirálynő Kárpáti Rebeka fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felröppent hírekkel ellentétben nem szabatja át magát Kárpáti Rebeka, a Miss Universe Hungary cím tulajdonosa, aki meg van elégedve nőies idomaival - tudta meg a Life.hu.

Kárpáti Rebekának eszébe sem jut átszabatnia magát, és valódi rászorulóknak, balesetes vagy égési sérüléses betegeknek ajánlja fel azt az 1 millió forint értékű plasztikai sebészeti utalványt, amit egyéb díj mellett a koronához kapott. Abban biztos, hogy nem csináltat magának implantátumot, még ha a plasztikai sebész szerint a csepp alakú mellek sokkal jobban illenének alkatához.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

"Egy magazin címlapjáról tudtam meg, hogy csepp alakú mellem és milliós műtétem lesz. Valóban megfordult a fejemben, hogy egyszer majd, több gyermek szülése után esetleg sebészhez fordulok, de csak ha a melleim nagyon megereszkednek. De most fiatalon még a természetesség híve vagyok. Nekem is vannak olyan testrészeim, amin változtatnék, de nem sebészkés által. A popsimon és a combomon, ezeket viszont edzéssel lehet formálni. A közeljövőben viszont meg fogom csináltatni a fogaimat, ezt már régóta tervezem, de mindig közbejött valami. Nem lesz egyszerű műtét, mind a négy bölcsességfogamat el kell távolítani" - magyarázta Rebeka, aki a verseny utáni napokban érettségizett.
"Jól sikerült az érettségim, pedig keveset tudtam rá tanulni. Angol emeltből ötös lettem, a többi tárgyból is négyes és ötös. Egyedül a matek lett hármas" - tette hozzá a királynő.

A gyilkossággal vádolt Pistorius újra edzhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-oscar-pistorius-a-baratnoje-megolesevel-vadolt-delafrikai-parafuto-ujra-edzeni.htmlEgzotikus edzőtáborban készül az olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-jakabos-zsuzsa-uszono-olimpikon-egzotikus-edzotaborban-keszult-thaifoldon.htmlMegvált tetoválásától a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130627-istenes-bence-musorvezeto-megvalt-tetovalasatol.htmlMégis fizethet Kanye West a lenyúlt Omega-dalérthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-kanye-west-rapper-milliokat-is-fizethet-az-omeganak-amiert-a.htmlFurcsa ékszerbe szeretett bele Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-keresztes-ildiko-enekesno-fulgyurut-szeretne.htmlBálint Antónia kibékült korábbi szerelmévelhttp://www.life.hu/legykepben/20130628-balint-antonia-kibekult-tereh-istvannal-az-elso-emelet-zeneszevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.