Mi az igazság Szellő gyerekeinek ügyében?

ikrek Szellő István nyilatkozat Facebook oldal gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb közösségi oldalon felbukkant egy új profil, amely a Szellő István Igazi Arca címet viseli. A bejegyzés merőben más tényeket állít, mint amit a híradós nyilatkozott. Szellő István csütörtök este a Fókusz kamerái előtt is megszólalt.

A titokzatos oldalt nem tudni, ki szerkeszti, de úgy tűnik, hogy állításai olyan belső információkat tartalmaznak, amelyet csak az tudhat, aki közel állt az elhunyt Renátához és árván maradt gyermekeihez. Az oldalon leírtakkal egyértelműen összecsengenek az asszony szomszédjának, Józsefnek az állításai, aki szintén ugyanezeket mesélte el megjelent nyilatkozataiban, sőt Renáta egyik ismerőse visszaigazolta szerkesztőségünknek, hogy a leírtak teljes mértékben megfelelnek a valóságnak.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Kiemeltünk néhány állítást a hosszú bejegyzésből.

"A gyerekek megszületése után Renáta kérhetett volna tartásdíjat, ami Szellő úr fizetése után komoly összeg lett volna, de nem tette. Nem kért egy fillért sem. Szellő úr néha beugrott, és szelektált a sárga csekkek között: 'ezt befizetem, ezt nem.'"

"Szellő úr ritkán jött, volt, hogy csak pelenkát hozott, és nagyon elfoglalt ember lévén már nem tudott felmenni az első emeletre, a nyugdíjas szomszédoknak kellett lemenni a pelenkáért. Szellő ki sem szállt a kocsiból, a nyugdíjasnak kellett a kocsiból kivenni a pelenkát, majd elhajtott."

"Szellőt ezek a gyerekek soha nem érdekelték igazán. Amikor egyik vagy másik gyerek kórházba került, sosem látogatta meg, nehogy valaki felismerje őt."

"Renátának a gyesen és a családi pótlékon kívül semmilyen jövedelme nem volt, a leszázalékolása januárban kezdődött. Volt azonban svájci frankos hitele, rezsije, gyógyszerekre kellett költeni, a gyerekeket ellátni. Szegény 85 éves nagymamája a nyugdíját minden hónapban elküldte neki. Szellő ezt is elnézte."

"A gyerekeknek ágyuk sem volt, 1-1 matracon aludtak. Szellő a másik 2 fiát külföldre vitte, sportoltatja, ezzel a 2 gyermekkel azonban egyáltalán nem törődött."

"Renáta kívánsága volt, hogy ha meghal, gyermekeit az Amerikában élő unokatestvérei neveljék. Szellő ebbe is szó nélkül belement. Lemondott arról, hogy valaha is láthassa a gyermekeit. Erre azonban a gyámügy miatt valószínűleg nem fog sor kerülni, vagy csak hosszú idő múlva. A gyerekeket elvitte a szektás keresztanyjuk, akiket szintén Szellő hozott Renáta nyakára. Renáta NEM akarta, hogy ez a nő nevelje a gyerekeket. Még az utolsó kívánsága sem sikerülhetett."

Kerestük Szellő Istvánt is, aki korábban már megszólalt a Life.hu-nak ebben a témában, hogy megkérdezzük a véleményét és szembesítsük a leírtakkal, de nem kaptunk visszahívást.

Szellő István: "A gyerekeimnek jó sorsa lesz!"

Szellő István a Fókusz csütörtök esti adásában nyilatkozott a történtekről. A műsorvezető a kamerák előtt elmondta, bármennyire is számítottak arra, hogy már nem épül fel volt kedvese, nem tudtak teljesen felkészülni a végső tragédiára. "Az ember mindig bízik abban, hogy hátha..." - mondta a műsorvezető, aki elmesélte azt is, hogy az ikrek születése nem közös döntés eredménye volt. Naim Renáta mindig is bízott a felépülésben, ezért nem is volt szó arról, mi legyen a gyerekekkel, ha ő már nem lesz. István azt ígérte neki, az ikreknek jó helyük lesz, a híradós anyagi támogatása mellett a keresztszülők, István régi barátai nevelik majd őket. A gyerekek egyelőre nem tudják, hogy meghalt az édesanyjuk.

Naptejjel álcázta magát Hajdu Stevehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-hajdu-steve-szinesz-a-balatonon-nyaralt.htmlAgyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-agyi-infarktust-kapott-notar-mary-a-zambo-jimmydijas-enekesno-.htmlNem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-nem-szellore-bizta-volna-gyerekei-neveleset-az-edesanya-szello-istvan.htmlRobbanás Óbudán - Két holttestet találtakhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-robbanas-obudan-talaltak-egy-holttestet-a-mentoalakulatok-a-tormelekek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.