sajtótájékoztató síbaleset kóma Forma-1 lassúság Michael Schumacher fejkamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francia sajtóértesülés szerint az autóversenyző síbalesetekor készült fejkamerás felvételek arról tanúskodnak, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka viszonylag lassan haladt a baleset pillanatában.

A francia hatóságok vizsgálják a múlt héten előkerült felvételeket, amelyek a Schumacher bukósisakján viselt fejkamerától származnak. A baleset pontos körülményeiről szerda délelőtt 11 órakor várható további hivatalos információ – írja az MTI.

Forrás: AFP/Jens Kalaene

A BFM TV nevű francia adó a vizsgálathoz közeli forrásokra hivatkozva számolt be kedden késő este arról, hogy a felvételek tanúsága szerint Schumacher mérsékelt sebességgel haladt. Ez igazolná a világbajnok családtagjainak feltételezéseit. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az expilóta december 29-én szerzett súlyos fejsérüléseket a francia Alpokban, miután síelés közben sziklának ütközött Méribelnél. Azóta mesterséges kómában tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.