Michelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadáson

fashion week Katalin hercegnő ruha Michelle Obama olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni olimpia megnyitója előtt a Buckingham-palotában rendeztek fogadást a VIP-vendégek számára, ahol Katalin hercegnő mellett jelen volt Michelle Obama is. Az Egyesült Államok first lady-je ez alkalommal stílusosan felülkerekedett Vilmos herceg feleségén.


AFP
AFP

Kattints és nézd meg az országok formaruháit!

Lejáratott ruhába öltözött Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-lejaratott-ruhaba-oltozott-katalin-hercegno.htmlEgyre szexibb Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120514-egyre-szexibb-katalin-hercegno.htmlPózolni fog Katalin hercegnő?http://www.life.hu/legytrendi/20120403-katalin-a-harpers-bazaar-cimlapjan-pozolna.htmlEz a szezon legtrendibb nadrágja - Viseld úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/legytrendi/20120329-oltozz-ugy-mint-katalin-hercegno-ime-a-szepseg-kedvenc.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.