Ez fájhatott! Teljesen elszorította derekát Kim Kardashian

fashion week derék öv kim kardashian fürdőruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, hogy Kim Kardashian az a híresség, aki jól tudja, nem kell nádszálvékonynak lennie ahhoz, hogy merészebb darabokat is felvehessen. Éppen ezért okozott meglepetést legújabb tengerparti fotója.

Kimet egy új valóságshow forgatásán kapták lencsevégre ebben a fehér fürdőruhában. Az egyszerű dresszhez egy széles aranyövet csatolt a derekára, és meggyőződésünk, hogy levegőt sem kapott. Kardashian kisasszony nem egy nádszál, de széles csípőjéhez képest a dereka mindig vékonynak tűnt, igazán nem kellett volna ennyire elszorítania magát. Kimet korábban is fotózták már fürdőruhában, amiben mesésen nézett ki, sőt megmutatta már azt is, hogyan milyen gyönyörűen áll rajta a menyasszonyi ruha.

Northfoto
Northfoto

Pucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlMiniatűr stílusikonok - Az 5 legjobb gyerekdivat-bloghttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20120924-gyerekruhak-gyerekdivat-az-5-legjobb-gyerekdivatblog.htmlMegint kés alá feküdt - 27 éves korára felismerhetetlen az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetek-miatt-ashlee-simpson-enekesno.htmlToronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gálárólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-gyonyoru-es-borzalmas-alkalmi-es-estelyi-ruhak-sztarokon-a-2012es.htmlAnorexia, a modellek legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/legytrendi/20120919-divatbotranyok-anorexia-a-modellek-legnagyobb-ellensege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.