Katalin hercegnő stílusát lopja az idősödő brit modell

fashion week modell Katalin hercegnő Kate Middleton Liz Hurley lopás stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek imádják Katalin hercegnőt, és rettentően mérgesek arra, ha egy híresség látványosan utánozni próbálja kedvencüket. Az egyik legnagyobb brit pletykalap nemrég Elizabeth Hurley-re támadt, aki mostanában mintha azt képzelné magáról, hogy ő a trónörökös felesége.

Akkor és most: Így néztek ki a sztárok régen - Nézegess képeket!



Valljuk be, a konzervatív stílusáról ismert Katalin hercegnő nem sok sztár számára lehet élő múzsa, hiszen mostanában a hírességek inkább minél többet megmutatnak magukból, az énekesnők klipjei szoftpornóra hasonlítanak, a vörös szőnyeg pedig a villantások színtere lett. Viszont a Daily Mail online kiadása szerint valami történt a 47 éves Elizabeth Hurley-vel, aki az utóbbi időben mintha megfeledkezett volna arról, hogy nem ő Vilmos herceg imádott felesége. A bulvárlap csinos kis listát állított össze arról, hogyan utánozza Katalin hercegnőt az egykor színésznői karrierrel is próbálkozó, mostanában fürdőruha-tervezésből élő modell.

Az egyik legszembetűnőbb hasonlóság, hogy mindkettőjüknek szinte azonos árnyalatú a hajuk. Mióta Katalin hercegnő mesés Disney-hercegnős hullámokba rendezi a haját, azóta Elizabeth Hurley is erre a formára esküszik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katalin hercegnőtől kifejezetten szokatlan, hogy modern, élénk színű, feltűnő mintájú ruhában lép a nyilvánosság elé. A hercegnő idén szeptemberben kilépett a komfortzónájából, amikor ezt a feltűnő Prabal Gurung ruhát választotta. Nem kérdés, hogy Elizabeth Hurley sem akart elmaradni mögötte - állítja a lap. Két héttel Katalin után szinte a megszólalásig hasonló darabot viselt. Őrület!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hercegnő nap közben szívesen visel könnyű ruhácskákat is, amelyek libbenő szoknyarésze egyszer már alaposan megviccelte Katalint, akinek ország-világ láthatta formás popsiját. Mindehhez még csak levetkőznie sem kellett. Ezekhez általában nude cipőt visel, amelyet ő tett divatdarabbá. Vajon csodálkozunk-e egy olyan leleplező fotó láttán, amelyen Elizabeth Hurley is bájos, nem sokat takaró nyári ruhát és testszínű topánt visel. Ugye, hogy nem?

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Ami viszont feltűnő, az Elizabeth Hurley rózsaszín ruhája és Katalin hercegnő híressé vált, kék színű eljegyzési ruhája közötti óriási hasonlóság. Az eljegyzés után a fél világ szeretett volna hasonló szabású és színű ruhát. Nem csoda, ha a Daily Mail szerkesztői is kerestek egy fotót, amelyen Liz Hurley kék ruhában kapaszkodik a párjába.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Egy angol hölgy nem létezhet kalap nélkül. Katalint még Kate Middletonként emlegették, amikor Károly herceg és az akkor még Camilla Parker Bowles esküvőjén ezt a fejfedőt viselte. A krémszínű kalap remekül áll a hercegnő hajszínéhez és bőréhez. Micsoda skandalum, néhány évvel később Liz Hurley is hasonló kalapot viselt a híres ascoti derbyn.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Talán az egyetlen dolog, amelyben Elizabeth Hurley valóban "utánozta" Kate Middletont, az a jegygyűrű kérdése. Vilmos herceg édesanyja 18 karátos zafírgyűrűjével jegyezte el Kate-et. A középső követ 14 csillogó gyémánt veszi körbe. A gyűrű ugyan nem ismeretlen a britek számára, mégis óriási gyűrűmásolási mánia tört ki a szigetországban az eljegyzés után. Ki tudja pontosan, hány és hány replikát gyártottak. Elizabeth Hurley-t 2011 októberében jegyezte el szerelme, Shane Warne brit krikettjátékos egy kék zafírgyűrűvel, amelyet szintén parányi gyémántok fognak körbe. Ugyan a két gyűrű nem hasonlít a megszólalásig egymásra, kétség sem férhet hozzá, hogy a kék jegygyűrű-láz Elizabeth Hurley-t is utolérte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Igazi dominaként pózol Tyra Bankshttp://www.life.hu/legytrendi/20121128-igazi-domnakent-pozol-tyra-banks.htmlDivatbotrányok: Pornó a színpadon (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20121129-divatbotranyok-durva-ruhakban-lepnek-szinpadra-a-vilagsztarok.htmlÍgy változtak át a tehetségkutatók sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20121127-igy-valtoztak-at-a-dontore-a-tehetsegkutatok-noi-sztarjai.htmlÁtalakítunk! Barátai sem ismerték fel Anikóthttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlPartizz dívaként! - 3 kihagyhatatlan trendhttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-partizz-divakent-3-kihagyhatatlan-trend.htmlÖltözz meztelenre! - Kacér és divatos alkalmi ruhákhttp://www.life.hu/legytrendi/20121122-kacer-es-szexi-alkalmi-ruhak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.