bajusz plasztika turizmus Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többen utaznak Törökországba azért, hogy társadalmi rangjuknak megfelelő, tiszteletet parancsoló bajusszal vagy szakállal gyarapodjanak.

Törökországban és a Közel-Keleten mindig is a férfiasság szimbóluma volt a bajusz - olyannyira, hogy a dús arcszőrzetet nélkülöző férfiak plasztikai sebészhez fordulnak, hogy pótolja hiányosságukat. Nem egy török plasztikai sebész vezet virágzó magánpraxist azzal, hogy alkalmazkodott a piac új igényeihez. A legtöbbször olyan magas beosztásban dolgozó férfiak keresik fel őket, akik azt akarják, hogy komolyan vegyék őket, hiányzó arcszőrzetük miatt viszont kisfiús maradt az ábrázatuk.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az arab világban sugárzott török tévésorozatoknak nagy a befolyása. A páciensek a szereplőket látva mennek a török plasztikai sebészekhez, és kérik, hogy csináljanak nekik ugyanolyan bajuszt vagy szakállt, amilyet kedvenc színészük visel. Isztambulban mintegy 250 klinika és magánpraxis működik. A kiélezett versenyben nagy kedvezményekkel adják el szolgáltatásaikat, amelyek már akár 2000 euróért elérhetők. A legtöbben utazási irodákkal vannak kapcsolatban, és olyan kedvező ajánlatokat kínálnak már a repülőtéren, amely magába foglalja a szállás és az operáció költségét, és amely jóval kevesebbe kerül, mint az amerikai vagy az európai versenytársaiké.

Forrás: MTI

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Új trend: cipők kényelmes sarokkalhttp://www.life.hu/legytrendi/20130201-kenyelmes-kozepes-magassagu-cipok.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlÚj frizura- és hajszíntrendek 2013-rahttp://www.life.hu/szepulj/20121217-frizurak-es-hajszinek-2013ra.htmlMeggingsbe bújnak a legtrendibb férfiakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121213-uj-divatorulet-meggingsbe-bujnak-a-legtrendibb-ferfiak.htmlA legtrendibb sapkák és a hozzájuk passzoló frizurákhttp://www.life.hu/szepulj/20111129-frizura-a-sapka-alatt-a-legtrendibb-sapkak-es-a.htmlPartizz dívaként! - 3 kihagyhatatlan trendhttp://www.life.hu/legytrendi/20121126-partizz-divakent-3-kihagyhatatlan-trend.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.