Karcsúsító ruhában is hatalmas Kim Kardashian

terhesség kim kardashian Jessica Simpson hízás testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai reality-sztár egyre csak gömbölyödik. A legutóbbi fotók szerint Kim határozottan Jessica Simpson-szindrómában szenved, azaz valószínűleg hatalmasra fog hízni a terhessége végére.

Kim Kardashianban és Katalin hercegnőben nem sok közös vonás van azt leszámítva, hogy ugyanakkorra várják az első gyermeküket, sőt, még az is elképzelhető, hogy egy napon szülnek. Amíg Katalin hercegnő pocija épp csak látszik, Kim Kardashian a csalafinta szabású ruhában sem tudja elrejteni, mekkorára nőtt - nem csak a hasa.

Northfoto
Northfoto

Szexi fotók Kim Kardashianról - Kattints a képre!

Pedig a fekete-fehér ruha pont arra hivatott, hogy becsapja a szemet, és karcsúbbnak mutassa viselőjét. A legfrissebb fotókat nézve bárki megállapíthatja, egészen új értelmet nyert a Kim Kardashian-féle gömbölyűség. Kicsit félő is, hogy a valóságshow-sztár Jessica Simpson sorsára jut, aki szintén rengeteget hízott a terhessége alatt, és épphogy lefogyott, máris újra teherbe esett.

Közben felröppentek olyan pletykák, hogy Kim Kardashian elhagyja a népszerűséget és vagyont hozó "Keeping Up With The Kardashians" show-t, amelyet Magyarországon K, mint Kardashian címmel vetítenek. A valóságshow-sztár DuJour magazinnak adott interjújában kihangsúlyozta, hogy egyre többet gondolkodik azon, mennyit osszon meg az életéből másokkal. "Rájöttem, hogy nem kell mindenkinek mindent tudnia" - mondta. Kim a pletykák után persze finomított a nyilatkozaton, elmondta, mennyi mindent köszönhet a show-nak, és mennyire várja az új évadot.

Szexi fotók a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130220-a-terhes-kim-kardashian-realitysztar-bikinis-szexi-fotoi.htmlBikinis fotók készültek a várandós Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/szepulj/20130220-kim-kardashian-a-terhes-amerikai-realitysztarrol-szexi-fotosorozat-keszult-egy.htmlKettő helyett eszik Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130213-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-varandos-ketto-helyett-eszik.htmlKim Kardashian terhesen is mutogatja melleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130208-kimkardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-bluzt-vett-fel-terhessege-negyedik-honapjaban.htmlKim Kardashian hasat mutatotthttp://www.life.hu/szepulj/20130201-kim-kardashian-amerikai-celeb-terhes-hasat-mutatott-a-kozossegi-oldalan.htmlKim Kardashian pocakos férfi letthttp://www.life.hu/legytrendi/20130117-kim-kardashian-pocakos-ferfinek-oltozott-a-david-letterman-showra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.