Tóth Gabi a nap cikke Holdampf Linda Benes Anita öltözködés Lilu stílus Bódis Boglárka Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak pár nap van az X-Faktor döntőjéig, de amellett, hogy ki nyeri meg a tehetségkutatót, bennünket az is nagyon érdekel, vajon milyen ruhát viselnek majd a műsor szereplői. Az X-Faktor egyik stylistja, Holdampf Linda a Life.hu-nak elárulta, milyen szempontok szerint öltözteti Lilut és Tóth Gabit.

"Igyekszem mindig az élő adás tematikájának megfelelően összeválogatni a szetteket. Ez egy csillogással teli, szórakoztató show főműsoridőben, így ezt mindig szem előtt tartjuk. Nem egyedül én döntök a ruhákat illetően - Gabi és Lilu véleménye is fontos számomra, illetve a műsor főszerkesztője hagyja jóvá az általam kiválasztott szetteket. Figyelek arra, mi áll jól nekik, a fő szempont az, hogy a ruha támogassa őket minden szempontból, és jól érezzék magukat benne" - mesélte Linda.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Persze előfordul, hogy több figyelmet kap egy bizonyos öltözék, mint kellene. Gabi villantásairól például nem egy cikk született már. "Gabi nem egy retusált fotó, hanem egy hús-vér ember. Ő egy vehemens csaj, egy isteni előadó gyönyörű alakkal, ezt pedig vétek takargatni. Lilunak is csodás lábai vannak, és fantasztikusak az arányai. Eszméletlenül vékony a dereka, szinte olyan, mint egy baba, és a haja is álomszép. Boldogság őt öltöztetni, megálmodni hétről hétre."

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Linda azt is elárulta, hogy a műsorvezetőnek és a mentornak melyek voltak a kedvenc szettjei. "Lilu imádta a Náray Tamás tervezte tüllszoknyás fekete minit, a színátmenetes halványkék estélyit illetve a hosszú, tűzpiros ruháját - ezt a kettőt Benes Anita álmodta meg. Gabi kedvenc szettje a hatalmas fekete szoknya volt a fehér inggel, illetve a nagyon szexi, hófehér, hosszú ruha. A fináléra is igen ütős darabokkal készülünk: Lilu szombaton Tóth Bori, vasárnap Benes Anita ruhájában tündököl majd, Gabi pedig Benes Anita és Náray Tamás kreációját viseli."

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Imádjuk a magyar tervezők ruháit

Az idei show azért is különleges, mert Gabi és Lilu többször is viselt hazai tervezésű ruhát. A két csinos sztáron láthattuk többek között Bódis Boglárka és Gajer Emese, Benes Anita, Náray Tamás, Mojzes Dóra és Adodi Dóra ruháit is. Gabi szegecsekkel kirakott, csodaszép ruhája, illetve a fekete taft szoknya a fehér inggel is Elysian kreáció volt. A márka egyik tervezője, Bódis Boglárka nagyon élvezte az énekesnővel való munkát. ,,Igyekeztünk olyan öltözéket választani Gabinak, ami illik az egyéniségéhez, és együtt döntöttünk arról, melyik ruhákat viselje a műsorban. Úgy tudjuk, hogy Gabi egyik kedvence a fekete taftszoknya volt a maszkulin jellegű inggel: az ő személyiségéhez ugyanis remekül passzolt ez a stílusütköztetés. A végeredmény pedig nagyon nőies és szexi lett. Igazán örültünk annak, hogy vele dolgozhattunk az X-Faktorban, és persze annak is, hogy jól érezte magát a ruháinkban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.