Palácsik Timi ragyogott a Golden Globe-on

Forrás: Instagram/Palácsik Tímea -
kép Andy Vajna Golden Globe-díj Palácsik Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége, Palácsik Timi a Golden Globe-on készült képet posztolt magáról Instagramjára.

A felvételen látszik, mennyire boldog a párja által a legmagasabb körökben mozgó Timi, aki nemrég arról vallott nekünk, mit tenne meg Andy Vajnáért.

Forrás: Instagram/Palácsik Tímea

Az álomszép ekrü-arany szettben csodásan festett, pontosan úgy, mint a legnagyobb sztárok. Kíváncsiak vagyunk, ki álmodta meg a ruháját: vajon magyar vagy külföldi divattervezőtől szerezhette?

Tavaly Palvin Barbi ruháját csodálhattátok meg a golden Globe-on.

Ki volt a Golden Globe szépe?http://www.life.hu/legytrendi/20140113-ruhak-a-golden-globe-arany-globusz-2014-dijatado-voros-szonyegen.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.htmlKipakolt cicik a People's Choice Awards-díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20140109-divat-es-trend-a-peoples-choice-awards-dijatadon-vilagsztarokkal-heidi-klum-britney-spears.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.