Korán kezdett modellkedni a Baldwin lány

modell fotó színésznő Ireland Baldwin Fotókon akkor és most Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott fotót tett közzé Ireland Baldwin, melyen híres anyukájával, Kim Basingerrel pózolnak együtt a kamerának.

Mindössze 17 éves, de Kim Basinger és Alec Baldwin lánya máris híres mamája nyomdokaiban lépked. Ireland Baldwint két elismert modellügynökség is beválasztotta arcai közé és már több magazinfotózást is a háta mögött tudhat. Nem hiába választhatta ezt a pályát, hiszen már kiskorában imádta a kamerát. A lány nemrég az Instagramján tett közzé egy sosem látott családi fotót, melyen az egykori modell anyukával pózol együtt. Ráadásul még össze is öltöztek a kép kedvéért: mindketten egy fehér kendőt csavartak a fejük köré.

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin
Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

Ireland számára nagy segítséget jelent Kim Basinger, aki rengeteg hasznos tanáccsal látja el lányát karrierjét illetően. "Anyukám azt tanította, hogy vágjak bele, érezzem jól magam és ne érdekeljen mások véleménye és hogy ki mit mond rólam" - árulta el egy korábbi interjújában Ireland, aki nemrég egy bájos fotón pózolt smink nélkül Kimmel, aki még mindig remekül néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retro? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Mindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.htmlNagyon fut a szekere a Baldwin-lánynakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130626-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland-baldwin-cimlaplany-lett.htmlAlec Baldwint fiatalítja a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130110-alec-baldwint-fiatalitja-a-szerelem-felesege-hilaria-thomas.htmlVégre kiderült, miért ment tönkre Alec Baldwin és Kim Basinger házasságahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120804-alec-baldwin-es-kim-basinger-hazassaga-a-szinesz-bevallotta.htmlÉdesanyja tökéletes hasonmása Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-edesanyja-tokeletes-hasonmasa-alec-baldwin-lanya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.