Mihalik Enikő monokini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paradicsomi helyen nyaral, és szexin monokinizik a magyar szépség.

Mihalik Enikő bártan mutogatja tökéletes idomait, hiszen nincs rejtegetnivalója, és irigylésre méltó a teste. Most is egy nagyon szexi képet tett közzé az Instagram-oldalán:

Eniko Mihalik (@eniko) által közzétett fénykép,

Mihalik Enikő a világ egyik legfelkapottabb magyar topmodellje. Neves divatházak arcaként és kifutók ünnepelt sztárjaként ismeri őt szinte az egész világ. A modell magánéletéről csak keveset tudunk: nemrég szakított párjával, akivel néhány évig alkotott egy párt, jelenleg pedig egy nővel él együtt, akivel most ünnepelték egyéves évfordulójukat.

Tangában süttette magát a tengerparton a 63 éves énekesnő, Szűcs Judithhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170203-tangaban-sutette-magat-a-thaifoldon-a-63-eves-enekesno-szucs-judith.htmlMegviselte az év végi hajtás a magyar énekesnőt, Szűcs Judithot, így ráfért a pihenés. Két hétre Thaiföldre utazott, de a nyaralás nem volt mentes a bosszúságoktól... Utazás--Aprócska bikiniben tarol Bódi Sylvi: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170202-body-sylvi-szexi-bikiniben-pozol.html A szuperszexi modell fotóját imádják a rajongói.UtazásOrigoHatalmas sikert aratott Vásáry André Kínábanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170202-vasary-andre-kinaban-koncertezett.htmlVásáry Andrét óriási megtiszteltetés érte: a sanghaji főkonzulátus felkérte egy koncertre. André most beszámolt az utazás és a koncert részleteiről. Utazás--Forró vakáció: top 5 látnivaló, ami azonnal beindítja a szexfantáziádathttp://www.life.hu/lifeutazas/20170130-erotikus-latnivalok-vilagszerte-pajzan-utazashoz.htmlAz, hogy mi történik a hálószobában, csakis rád tartozik, de ha mostanában úgy érzed, eltűnt a másik iránt érzett lángoló szenvedély, és ellaposodtak a szeretkezések, akkor éppen itt az ideje, hogy felforrósítsd a szerelmi életed. Nem vagyunk párkapcsolati szakértők, de azt tudjuk, hogy a környezetváltozás jót tesz a léleknek, és a közös utazás sokat segíthet abban, hogy újra beinduljanak az érzékek. Hogy legyen egy kis csavar is a történetben, ezúttal olyan helyekre hívunk benneteket, ahol tényleg az erotikáé a főszerep. Utazás--Sevnicától a Fehér Házig - Ismerd meg jobban Melania Trump szülővárosát!http://www.life.hu/lifeutazas/20170127-melania-trump-szulovarosa-sevnica.htmlNéhány hónappal ezelőtt még nem sokan ismerték Sevnicát, de az új elnökfeleségnek köszönhetően a szlovén kisváros végleg felkerült a világtérképre. A helyi vállalkozások Melania nevével fémjelzett termékekkel próbálják idecsábítani a turistákat, és a városba vezető út mentén a first lady óriásplakátja fogadja az érkezőket. A településnek - ahol Trumpné a gyermekkorát töltötte - mindössze 5000 lakosa van, és nincsenek monumentális látnivalói, ám a festői táj, a környékbeli borospincék és a nyugalom miatt megér egy hétvégi kiruccanást. UtazásThinkstockElhagyja Magyarországot Király Viktor: Amerikába utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170126-elhagyja-magyarorszagot-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor kétlaki életet él, New York a második otthona. A zenész nemsokára ismét kiutazik, nem kevés ideig tartózkodik majd a tengerentúlon. Barátnője azonban nem tart majd vele, hónapokig nagyon távol lesznek egymástól. UtazásFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.