topmodell Mihalik Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő a világ egyik legfelkapottabb magyar topmodellje. Neves divatházak arcaként és kifutók ünnepelt sztárjaként ismeri őt szinte az egész világ. A modell magánéletéről csak keveset tudunk: nemrég szakított párjával, akivel néhány évig alkotott egy párt, jelenleg pedig egy nővel él együtt, akivel most ünnepelték egy éves évfordulójukat.

Összeköltözésük első évfordulója alkalmából Mihalik Enikő és barátnője egy kis ünnepséget csaptak. 'Roomieversary'- írta a kép mellé a modell, azaz lakotársévforduló. A két szépség nagyon jól kijöhet egymással, ha ekkora ünnepnek számít a közösen eltöltött 365 nap.

Happy #roomieversary @mali_ny! One year living together

Eniko Mihalik (@eniko) által közzétett fénykép,

A modell egyébként New Yorkban él, korábban pedig a magyar énekes, Éder Krisztián 'SP' lakótársa is volt, aki szintén az Egyesült Államokba költözött és fotósként keresi a kenyerét.

A közös életükről több fotót és videót is posztoltak annak idején.

As usual...See how we live together. Follow us on snapchat: krisztianeder & eniko.m

Krisztián Éder (@krisztianeder) által közzétett videó,

Mihalik Enikőt az év playmatje díjra is jelölték, mivel 2016-ban ő volt Miss December. Nem is csoda, hiszen tökéletes testéért és csodás külsejéért mindent meg is tesz. Folyamatosan edz és jógázik a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.