Ördög Nóri együtt üvölt egy szoborral Ázsiában - Fotó!

Forrás: Instagram/ordognora -
Ázsia Ördög Nóra üvöltés szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető folyamatosan tudósít rajongóinak ázsiai kalandjairól, ezúttal egy üvöltő szoborral fotózkodott, hasonló arckifejezéssel.

Ördög Nóra nem hanyagolja el a rajongóit úgy sem, hogy ő éppen Ázsiában forgat. Folyamatosan tölt fel képeket a közösségi oldalára, így a követői láthatják, hogyan telnek odakint a családjuk mindennapjai. A gyerekekről és az időjárásról is kapunk jelentéseket, és arról is, hogyan érzi magát odakint a műsorvezető.

Ördög Nóra Ázsiából folyamatosan tudósít kalandjaikról Forrás: Instagram/ordognora

A többnyire vidám hangulatú képek között csak esős napon találhatunk szomorúbb bejegyzést, vagy éppen akkor, amikor a kinti mellékhelyiségeken csodálkozik Nóri. Ezúttal azonban egészen más fotót mutatott a rajongóknak:

az üvöltését örökítette meg.

Persze nem a kinti körülmények miatt kiabál a műsorvezető, csupán egy üvöltő szobrot utánzott le!

Gáspár Evelin Olaszországban pózol: Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170516-gaspar-evelin-olaszorszagbol-posztolt.htmlNem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen. UtazásOrigoGáspár Evelin Olaszországból csekkolt behttp://www.life.hu/lifeutazas/20170513-gaspar-evelin-olaszorszagban-van.htmlInstagram-oldalának tanúsága szerint Olaszországban pihenget Győzike nagyobbik lánya, Evelin.UtazásOrigoSpanyolországban van a legtöbb kék zászlós strand az idén ishttp://www.life.hu/lifeutazas/20170512-spanyolorszagban-van-a-legtobb-kek-zaszlos-strand.htmlEbben az évben is Spanyolország büszkélkedhet a legtöbb, kiváló környezeti minősítésű stranddal a világon, júniustól 579 tengerparti fürdőhelyen loboghat a minőséget jelző kék zászló - jelentette be a Környezetvédelmi és Fogyasztói Oktatásért Alapítvány (ADEAC) nevű szervezet kedden sajtótájékoztatón Madridban. Utazás--Gáspár Laci Dubajban nyaralt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170509-gaspar-laci-dubajban-nyaralt.htmlGáspár Laci elutazott, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. Úti célja nem más volt, mint Dubaj: nézd meg, milyen luxus veszi körül most az énekest! UtazásOrigoVV Seherezádé bikiniben napozik Thaiföldön - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170505-vv-seherezade-bikiniben-napozik-thaifoldon.htmlVV Seherezádét most sokan irigyelhetik, és nemcsak azért, mert elképesztő alakja van, hanem azért is, mert tökéletes testét éppen Thaiföldön sütteti. UtazásOrigoWeisz Fanni csodás nyaralós fotókat posztolhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170429-weisz-fanni-torokorszagban-nyaral.htmlWeisz Fanni Törökországban nyaral, és csodálatos képeket tesz közzé az Instagram-oldalán. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.