Pippa Middleton magánszigeten nászutazik

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Pippa Middleton luxus nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten!

Pippa Middleton fényűző esküvője szombaton volt, ő immár James Matthews felesége, aki egy milliárdos üzletember. Ez persze azt jelenti, hogy semmin nem kell spórolniuk, ez az esküvőn is látszott. A nászútjuk pedig még fényűzőbb és intimebb lesz, ugyanis egy olyan szigetre utaznak, ahová senki másnak nincs bejárása.

Pippa Middleton gyönyörű helyen nászutazik Forrás: AFP/Justin Tallis

A Társaság-szigetekhez tartozó Tetiaroán tölti majd a mézesheteiket. Az aprócska szigetekből álló Tetiaroa leginkább arról híres, hogy egykor Marlon Brando tulajdona volt, de csupán 99 évre kapta meg. A szigetecske minden luxust tartalmaz, amit el lehet képzelni. Több privát villa is van rajta, melyeknek mindegyike önellátó - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.