Fényűző luxusszállodában nászutazik Pippa Middleton és James Matthews

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images -
Pippa Middleton James Matthews
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat.

A gyönyörű esküvő után Pippa Middleton és férje, James Matthews már a nászútjukat élvezik. Nem egy helyen töltik az egész mézeshetüket, most épp Sydneyben pihengetnek, természetesen fényűző luxusban.

Luxuslakosztályban nászutazik Pippa és James Forrás: NORTHFOTO/©2016 Stephen Lock / i-Images/Stephen Lock / I-Images

A pár nem sajnálja a pénzt szállodára, az ausztrál városban az egyik legdrágább hotelben szálltak meg, éppen abban, melyben Kim Kardashian és Kanye West is, amikor a szigetországban jártak.

Íme, a lakosztály Forrás: park.hyatt.com

A luxusszállodában

egyetlen éjszaka több mint 3 millió forintba kerül,

de ez persze meg se kottyan a házaspárnak. Ezért a magas árért pedig megkapják a legmagasabb színvonalú ellátást is.

Gyönyörű a kilátás Forrás: park.hyatt.com

A lakosztályuk saját hatalmas szabadtéri terasszal büszkélkedik, és közel 360 fokos panorámával a kikötőre, az Operaházra és a hídra. A fürdőszobában pezsgőfürdő szolgálja a pár kényelmét, ezen kívül szauna és gőzkabin is - írja a Daily Mail.

Itt vannak az első lesifotók Pippa Middleton nászútjárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170528-lesifotok-pippa-middleton-naszutjarol.htmlÉpp egy hete, hogy férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. A fiatal szerelmesek a csodaszép álomesküvő után pedig máris nászútra mentek, ahol persze sikerült is lencsevégre kapni őket.Utazás--Legyél turista Budapesten! http://www.life.hu/lifeutazas/20170525-budapest-turistaszemmel.htmlVilágéletemben utáltam sétálni, túrázni meg pláne. Talán lustaságból, talán mert gyerekkoromban túl sok városnézős programon vettem részt, és már akkor is untam a bámészkodást, de tény, soha nem vonzott a gondolat, hogy a nyakamba vegyem a várost, és nézelődjek és gyalogoljak, céltalanul, amíg csak kedvem tartja bírom. Aztán valami átkattant a fejemben, és előre örülök azoknak a szabadnapoknak, amikor nincs semmi dolgom, felkaphatom a hátizsákomat, és budapesti turista lehetek. Utazás--Hien Rómából posztolt bikinis képet - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170523-hien-romabol-posztolt-bikinis-kepet.htmlHabár már itthon is elkezdődött a bikiniszezon, a 23 éves Hien egy sokkal melegebb éghajlaton sütteti a hasát: Rómában napozott az énekesnő. UtazásOrigoPippa Middleton magánszigeten nászutazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170523-pippa-middleton-egy-maganszigeten-naszutazik.htmlPippa Middleton fényűző esküvőt tartott szombaton, és természetesen a nászútját is luxuskörülmények között tölti: egy paradicsomi magánszigeten! Utazás--Alpokalja látnivalói: Szombathely, Kőszeg, Velemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170516-alpokalja-koszeg-velem-szombathely-latnivaloi.htmlMagyarország egyik legszebb tája, a nyugati régió, az Alpokalja. Az ott fekvő hegyek kirándulóhelyeit a környéken élők sem tudják megunni, a távolabbról érkezők pedig időről időre visszajárnak. A Kőszegi-hegység kristálytiszta hegyi levegője, az ott fekvő kis települések háborítatlan nyugalma és rendezettsége igazi turistamágnes. Ha azonban egy kis kulturális pezsgésre vágysz, irány a megyeszékhely, Szombathely, ahol biztosan találsz magadnak programot. Utazás--Ördög Nóri együtt üvölt egy szoborral Ázsiában - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170517-ordog-nori-egyutt-uvolt-egy-szoborral-azsiaban.htmlA műsorvezető folyamatosan tudósít rajongóinak ázsiai kalandjairól, ezúttal egy üvöltő szoborral fotózkodott, hasonló arckifejezéssel. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.