Íme, egy élő zenegép – zseniális videó

Bach zenegép utcazenész Michael Jackson videó Lady Gaga pénzadomány tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két irtó tehetséges utcazenész a járókelők kénye-kedvére bármit eljátszik. Mint egy emberi zenedoboz!

Ilyen vonós párost még nem láttál! Két srác egy csellóval és egy hegedűvel kitelepült az utcára. Kis üvegekben gyűjtik a pénzadományokat, és olyan stílusban játszanak, amelyikbe épp bedobnak egy kis támogatást. Nem fog ki rajtuk Michael Jackson, Lady Gaga, de még Bach sem. Mesterien ugrálnak a stílusok között, sőt, játszanak őrületes tempóban vagy épp lassan is. Elképesztő!

A magyar konyháért rajong az egész világhttp://www.life.hu/news/20140226-33-magyar-etel-amelyet-minden-kulfoldinek-meg-kell-kostolnia-a-buzzfeed-oldala-szerint.htmlEgy amerikai oldal összegyűjtötte azt a 33 magyar finomságot, amelyet mindenkinek meg kell kóstolnia.NewsOrigoGazdik és kedvenceik akkor és mosthttp://www.life.hu/news/20140225-gazdik-es-kedvenc-allataik-akkor-es-most-kepeken.htmlÚj őrület a világhálón: kedvencükkel fotózzák újra magukat a lelkes gazdik. Elbűvölő fotók.NewsOrigoMinden napra egy pénisz http://www.life.hu/news/20140225-egy-even-keresztul-minden-nap-rajzolt-egy-peniszt-felesege-tablajara-egy-ferfi.htmlSzivecskés üzenetek helyett egy éven keresztül minden nap egy új péniszrajzzal lepte meg feleségét a férfi.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.