Szebb lesz és szélesebb - megújul a margitszigeti futókör

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Margitsziget megújulás futókör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír a futóknak és mindenkinek, aki szívesen barangol a Margitszigeten. Elkészültek a margitszigeti futókör tervei, amit a Városépítészeti Főosztály nyilvánosságra is hozott. E szerint a pálya az őszi iskolakezdésre kész lesz.

A lakosság és a szakma javaslatai alapján a legfontosabb, hogy a futópálya szélesebb lesz, minimum 140 centi, de lesznek 1 méter 80 centis szakaszok is, plusz tervben vannak új öltözők, zuhanyzók és WC-k – írja a budapest.postr.hu, ahol részletesebben is szemügyre vehetitek a változtatásokat.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A munkálatok júniusban kezdődnek, először a pesti oldalon, aztán jön a budai part. "A sziget közben folyamatosan használható lesz, a belső és külső betonutak biztosítják majd ideiglenesen a folytonosságot, tehát nem kell oda-vissza rohangálni" - áll a Városépítészeti Főosztály közleményében.

Egy japán lány kalandja a magyar tanyánhttp://www.life.hu/news/20140507-torimo-matsumoto-manga-rajzolo-japan-lanyt-toth-peter-a-mangalica-tenyesztok-orszagos-egyesuletenek.htmlMesébe illő történet, ahogy a mangarajzoló Torimo Matsumoto Magyarországra került, hogy az őt megihlető mangalicákkal - igen, jól olvastad: mangalicákkal - találkozzon, és kipróbálja, milyen az igazi magyar virtus.NewsOrigoItt lehet a legjobb lángost enni idén a Balatononhttp://www.life.hu/news/20140507-legjobb-balatoni-langos-balatonszeplak-also-erzsi-neni-sutodeje.htmlA szezonzárás előtt pár nappal kapta meg tavaly a "Vénusz kedvenc balatoni lángosozója" címet a balatonszéplaki Lángos Büfé. Akkor már nem volt lehetőségünk, hogy annyit együnk a finomságból, amennyi csak belénk fér, így az idei szezont náluk kezdtük!NewsOrigoAndy Vajna kaszinókirály letthttp://www.life.hu/news/20140507-andy-vajna-producer-kormanybiztos-erdekeltsegebe-kerul-az-osszes-kozep-magyarorszagi.htmlA producer érdekeltségébe kerül az összes közép-magyarországi kaszinóengedély.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.