Pesti Magyar Színház B the First szavazás szjger.hu tehetségkutató döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A B The First online tehetségkutató döntője ma este lesz a Pesti Magyar Színházban. Eldől, melyik sulizenekar bizonyul a legjobbnak és ki lép fél az idei VIVA Cometen! Már csak néhány óra és kezdődik a médiatörténeti esemény! Kövesd velünk folyamatosan a döntő előtti izgalmakat!

Értük szurkolhatsz! Ők a B The First döntősei. Katt a linkre és ismerd meg a srácokat!

Finisbe ért a Pély Barna és az szjger.hu által útjára indított egyedülálló webes kezdeményezés, a B The First tehetségkutató verseny. Ma este a nyolc legjobb banda csap össze a Pesti Magyar Színházban a zsűri és a közönség előtt, de csak egy győzhet.

Forrás: B the First

Rendkívül fontosak a szavazataitok, mert az eddig négyfős zsűri kiegészül veletek: az ötödik tag ugyanis a közönség lesz. ITT szavazhatsz a kedvenceidre! Ne hagyd őket cserben ezen a mindent eldöntő napon sem! A nyertes zenekar óriási lehetőséghez jut: felléphet a VIVA Comet színpadán. Profi hangfelvételt készíthetnek, amelynek producere Pély Barna lesz. Profi videoklipet is készíthetnek az Y Media Team segítségével. Felléphetnek Magyarország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján, a Volton.

Ha nem tudsz eljönni az élő show-ra, ne csüggedj. A döntő hivatalos oldalán és itt a Life.hu-n is élőben közvetítjük az eseményeket, és minden fontos pillanatról beszámolunk nektek. Addig is szavazzatok! Hajrá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.