Mázli megmondta, ki nyeri a Brazília-Chile meccset!

Forrás: Life.hu -
Brazília meccs jóslás focivébé Chile
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha lehet, még izgalmasabb részéhez érkezett a focivébé: elkezdődtek a nyolcaddöntők. A Life.hu szerkesztőségének jóskutyái is akcióba lendültek. Elsőként Mázli vetette bele magát a jóslásba.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Mázli jósol. Egyrészt ugye a szerkesztőség munkatársainak nincs pandája (igazából ez nem baj, úgyis kisvombatra vágyunk a legjobban), másrészt Mázli igazi fociszakértő. Már kajla kölyökkorában is imádta a labdát gyűrni, ráadásul az idei vébé kezdete óta minden meccset látott eddig.

Forrás: Life.hu

Mázli szaktudása mellé azért kell némi segítség is, amely illatos virsli formájában érkezett. (Itt szeretnénk megjegyezni, hogy Mázli nem a saját táljában kapta az ételt, nehogy így befolyásoljuk a jóslást, hanem két teljesen új és kutyahasználattól eddig megkímélt tányérban.) Hasonlóan tippeltek egyébként a korábbi jósállatok is: a kedvenc csemegéjükbe tűzték a két csapat zászlaját, és nekik csak választani kellett. Mázliról még annyit, hogy jól nevelt kutyaként csakis a "Jó étvágyat!" parancsra hajlandó nekikezdeni a vacsorájának.

És most a jóslás! Chile csapatáról itt olvashatsz többet. A brazilokról mi is sokat írtunk. Például azért, mert a házigazdáknál játszik Neymar, akinek a felsőtestéért itt a szerkesztőségben is rajongunk. Aztán ott van Luis és Silva, akikről cuki mém kering az interneten. Na, és persze a braziloknak vannak a legszebb szurkolóik, a bombatestű angyalok. Amint a videóban is láthatod, Mázli elég vehemensen vetette rá magát a virslire, így biztos, hogy az általa kiválasztott csapat hatalmas győzelmet arat majd.

Focivébé az Origo.hu-n

Ki játszik legközelebb? Miért esett ki a kedvenc csapatod? Ki a legszexisebb szurkoló a lelátón? És mi történt pontosan a pályán? Mindenre ott a válasz az Origo.hu foci-vb 2014 rovatában.
Ki jut tovább a negyeddöntőbe? A Life.hu szerkesztőségének kutyái megjósoljákhttp://www.life.hu/news/20140626-a-foci-vebe-josallatai-kozott-a-life-hu-szerkesztoseg-kutyai.htmlA dél-afrikai világbajnokság óta ismerjük a jósállat fogalmát. Akkor Paul, a pszichopolip "tippelte meg" a meccsek kimenetelét - helyesen. Azóta jósolt már elefánt, látnok mosómedve, a brazil vébén pedig egy kölyökpanda kapta ezt a feladatot. Mi viszont úgy gondoltuk, bevetjük a szerkesztőségi kutyákat.NewsOrigoA férfiak a németeket, a nők a latin focit játszó csapatokat szeretik a focivébénhttp://www.life.hu/news/20140626-2500-online-tarskereso-arulta-el-ogy-melyik-nemzet-valogatottjanak-szorit-a-2014-es-braziliai.htmlCsaknem 2500 online társkereső árulta el a Randivonalon, hogy melyik nemzet válogatottjának szorít a 2014-es brazíliai labdarúgó világbajnokság alatt. A többség egyáltalán nem a házigazda brazilok sikerét várja.News--A legjobb dolog az idei focivébén, hogy megismertük ezt az embert!http://www.life.hu/news/20140626-miguel-herrera-a-mexikoi-valogatott-kapitanyanak-arcai-o-a-legszerethetobb-ember-a-fociveben.htmlA mexikói kapitány, Miguel Herrera a legklasszabb ember a brazil vébén. A Buzfeed nyomán összeállítottunk egy 10-es listát, ami bizonyítja, hogy egy csupaszív emberről van szó. Ismerd meg te is!News--Szülinapi csodacipő és felemás lábbeli – ebben rúgják a bőrt az idei focivébénhttp://www.life.hu/news/20140624-az-idei-focivebe-csodacipoi-lionel-messi-antonio-cannasso-es-gianluigi-buffon-labbelije.htmlLionel Messi speciális születésnapi cipőben, Antonio Cassano felesége nevével ellátott lábbeliben lép pályára az idei focivébén, míg sokan felemás színekben pompáznak. Íme, a legtrendibb és leglátványosabb csukák.News--Így élvezi a focimeccset a vak és siket brazil gyerekhttp://www.life.hu/news/20140623-igy-elvezi-a-focimeccset-a-vak-es-siket-gyerek.htmlEgy ötletes és találékony jelnyelvi tolmács segített Carlosnak végigszurkolni a brazil-horvát mérkőzést.NewsOrigoCuki mém terjed az interneten a brazil focistákrólhttp://www.life.hu/news/20140623-david-luiz-es-thiago-silva-brazil-focistak-cuki-gyermekkori-kepen-egyutt-mar-akkor-is-baratok-voltak.htmlMegtalálták David Luiz és Thiago Silva aranyos kis hasonmásait. Így festene a két focista miniben!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.