Fél év után először jelent meg a nyilvánosság előtt Schumacher neje

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset mosoly Svájc feleség rehabilitáció Corinna Schumacher kóma Forma-1 Michael Schumacher nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher felesége, Corinna a minap egy lovas rendezvényre látogatott el Svájcban. Látszott rajta, hogy megviselték a férjével történtek, de már mosolyogni is tudott.

Igazi hősként viselkedett Corinna Schumacher, aki férje, atavaly decemberben síbalesetet szenvedő Michael Schumacher betegágya mellől el sem mozdult az utóbbi hónapokban. Több mint 10 órát ült ott egy nap, miközben a Forma-1-legenda az életéért küzdött. Nem mindennapi tettéért barátai már komolyan aggódni is kezdtek érte. A hétvégén azonban egy svájci rendezvényen még viccelődött is. Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetett ő is, és talán mi is bizakodhatunk, hogy Schumi tényleg jobban van. A fotókért kattints IDE!

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

A hétszeres Forma-1-világbajnok több mint fél évig volt mesterséges kómában. Néhány hete azonban felébredt és a legnagyobb titokban szállították át a grenoble-i kórházból egy svájci intézménybe, ahol megkezdték hosszú rehabilitációját.

Robottal stimulálják Schumacher izmait és keringéséthttp://www.life.hu/news/20140701-schumacher-izmait-es-verkeringeset-a-lausanne-i-klinikan-erigo-robottal-stimulaljak.htmlMég a dolgozók mobiltelefonját is elveszik munkakezdés előtt abban a lausanne-i kórházban, ahol Michael Schumacher lábadozik - írja a Paris Match francia lap nyomán a hvg.hu.News--Nyomára bukkantak a Schumacher leleteit áruló férfinakhttp://www.life.hu/news/20140630-nyomara-bukkantak-a-schumacher-leleteit-arulo-ferfinak.htmlNemrégiben kapott szárnyat az a híresztelés, hogy valaki ellopta Schumacher leleteit abból a kórházból, ahol a Forma-1-es pilóta rehabilitációja zaljik, és az interneten árulja azokat. A rendőrség egyre közelebb jár ahhoz, hogy elkapja a tolvajt.News--Ellopták Schumacher kórlapjáthttp://www.life.hu/news/20140623-elloptak-schumacher-korlapjat-a-grenoble-i-klinikarol-15-millioert-aruljak.htmlMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm hétfő este arról számolt be, ismeretlen tettesek nemrég eladásra kínáltak olyan dokumentumokat, melyek állítólag a legendás versenyző egészségi állapotáról adnak tájékoztatást - tudta meg az f1vilag.hu.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.