Bajor Imre Hernádi Judit gyász színész Heti Hetes Ónodi György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 22-én 15 órakor helyezik végső nyugalomba Bajor Imrét a Farkasréti temetőben. A színész temetése nyilvános lesz, így a családon, barátokon és kollégákon túl, a rajongói is elbúcsúzhatnak tőle.

Nem túlzás azt mondani, hogy Bajor Imre halála óta gyászol az egész művésztársadalom. Koós János a mai napig nem tudja felfogni barátja halálát: "Az egész dolgot úgy, ahogy van nem értem, nem így kellett volna, hogy végződjön" - nyilatkozta, a külföldön nyaraló Gálvölgyi Jánosnak pedig lányai jóideig el sem merték mondani a tragikus hírt.

A színész temetése augusztus 22-én lesz a Farkasréti temetőben. "A Heti Hetes tagjai közös koszorút visznek, beszédet Hernádi Judit is mond, leginkább a művésztársak nevében" – mondta el a Borsnak Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Hernádi Juditot és Bajor Imrét régóta szoros barátság fűzte egymáshoz. Erre jellemző, hogy a színésznő most még a fogadalmát is hajlandó megszegni: korábban azt mondta, többé nem szerepel a Heti Hetesben, de az első őszi adásra, amelyet Bajor Imre emlékének szentelnek, ő is feltűnik majd a képernyôn.

"Rám esett a választás, hogy elmondjam a búcsúbeszédet. Nem mondanám, hogy szívesen vállaltam, mert ilyet nem vállal szívesen az ember, de nem hátráltam meg" – nyilatkozta a színésznő.

Így búcsúztak pályatársai Bajortól

Az elhunyt színészről barátai, Koós János, Oszvald Marika és Horváth Ádám is megemlékeztek a Mokkában. Erről szóló cikkünket itt olvashatod. Liptai Claudia, Csonka András és Demzsák Zsuzsa is megemlékezett Kicsihuszárról: erről pedig itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.