Japán Nagydíj Forma-1 baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.

„Jules továbbra is eszméletlen állapotban van" – mondta Christine Bianchi és hozzátette, nem is akar és nem is tud mást mondani. A szinte egyfolytában a fiát ápoló kórházban tartózkodó édesanya minden szaván érződött az óvatosság, amikor arról beszélt: a japán kórház tökéletes, az orvosok kitűnőek, nagyon jól végzik a munkájukat, mindenki tisztelettudó és udvarias - írja az autonewsinfo Nemzeti Sport.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Joël Legendre, az autonewsinfo riportere feltette a kérdést, hogy Christine hallgatása önkéntes vagy kötelezték erre. Az asszony ránézett, és sokat sejtetően csak annyit mondott: „A Formula–1 üzlet. Egy nagyon nagy üzlet."

A versenyző édesapja, Philippe a napokban nyilatkozott az olasz sajtónak, és reményét fejezte ki, hogy kritikus állapotban lévő fia nem adja fel az életéért vívott harcot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.