Ők az idei év legjobban kereső énekesnői

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
katy perry Taylor Swift Forbes magazin turné Beyoncé Madonna Pink kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Beyoncé lett a legjobban kereső énekesnő. Madonna, aki a tavalyi listát vezette idén be sem került az első tízbe.

Beyoncé tényleg nem panaszkodhat! Tavaly férjével, Jay Z-vel ők voltak a legjobban kereső sztárpár. Idén az énekesnőt választották meg a legbefolyásosabb hírességnek, a Forbes friss közleménye szerint pedig idén ő a legjobban kereső énekesnő. A becslések alapján 115 millió dollárt (átszámítva 28 milliárd forintot), tavalyi bevétele dupláját kapta a 2014 júniusát megelőző 12 hónapban – tudósít az MTI.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Busás jövedelme főleg világkörüli turnéjából származik. A nagysikerű koncertsorozat bevételei röpítették a tavalyi negyedik helyről a magazin által összeállított toplista csúcsára. Ezzel olyan kolléganőit előzte meg, mint Taylor Swift, aki 64 milliós (16 milliárd forintos) bevételével a másodiknak zárkózott fel mögötte. A harmadik helyre a tavalyi nyolcadik, Pink ugrott előre 52 millió dollárral (13 milliárd forinttal).

Az R&B-sztár önmagáról elnevezett albuma, amely tavaly decemberben jelent meg, ugyancsak hozzájárult tetemes anyagi gyarapodásához.

A pucérkodó Rihanna 48 millió dollárral (12 milliárd forinttal) és Katy Perry 40 millió dollárral (tízmilliárd forinttal) került be a TOP 5-be. Érdekes, hogy a tavalyi rangsort Madonna vezette, akinek neve idén az első tíz között sem olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.