Hoppá, beengedtem a bocit - nagyon cuki videó

boci állat videó kislány tehén cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tündéri kislány tehenet engedett a nappaliba, hogy egy kicsit megszeretgesse. Bájos videóra bukkantunk - nézd meg és jobb kedved lesz!

A kislány elmagyarázta anyukájának, hogy ő csak hozzá akart bújni a bocihoz, és betakarni pokróccal, mert talált egy kis sebet a lábán. A család kutyája is teljesen nyugodtan tűri az új jövevényt a nappaliban. Külön felhívjuk a figyelmed arra, amikor a kislány pillecukorral szeretné megetetni a tehenet. Nagyon cuki!

Kiss Endi, a Hooligans dobosa cuki kislányaival zenélhttp://www.life.hu/csalad/20141128-kiss-endi-a-hooligans-egyuttes-dobosa-sok-elfoglaltsag-amellett-sem-hanyagolja-le-a-csaladjat-es.htmlA macsó külső érző szívet takar – ez a mondás tökéletesen igaz Kiss Endire: a Hooligans dobosának lányai jelentenek mindent. A vad rocker számára a család az első: a próbák után hazasiet, és ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába.Család--Szupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigoEgy bababárány és egy gyerekorrszarvú barátsága – übercuki videóhttp://www.life.hu/news/20141018-egy-barany-es-egy-vizilo-valoszinutleg-baratsaga-nagyon-cuki-video.htmlSzombaton dolgozni rossz dolog. Ezért vannak a báránykák és az orrszarvúk, hogy enyhítsék ezt a kellemetlen párosítást. Szóval jöjjön egy édes felvétel, amit küldünk annak, aki ma dolgozik, annak is, aki nem és persze mindenkinek, aki szereti! :)NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.