Kokainfogyasztással vádolják Gigi Hadidot – Kikelt magából a modell

Forrás: AFP/John Parra -
Gigi Hadid kép Twitter fotó házigazda drogbotrány Victorias Secret videó kokainfogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.

Drogbotrányba keveredett Gigi Hadid. A Victoria's Secret egyre feljebb törekvő modellje volt a világhírű fehérneműmárka szombati Spring Break elnevezésű eseményének a házigazdája Miamiban, itt készült róla az a bizonyos felvétel, amelyen egyes támadói szerint nem mást szív fel az asztalról, mint kokaint. A képet és a videót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/John Parra

Ki az a Gigi Hadid?

Még csak 19 éves, máris bevette a divatvilágot - a Life.hu ITT írt bővebben az egyre feljebb törekvő modellpalántáról, akinek érdemes lesz megjegyezni a nevét 2015-ben.

Bizony, most, hogy kezd beindulni Gigi modellkarrierje, közel sem tenne jót számára egy kokainbotrány, amelyen egyébként nem egy kolléganője esett át a közelmúltban: Cara Delevingne-nek például az ismert svéd ruhamárka mondott búcsút, miután lakása előtt egy gyanús csomag esett ki tőle a földre, benne fehér porral. Az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.