Szívszorító üzenettel búcsúzik férjétől a Facebook-vezér

Forrás: AFP/Scott Olson -
halál edzőterem Sheryl Sandberg Facebook David Goldberg futópad Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül megható üezenetben búcsúzik nemrég elhunyt férjétől a Facebook operatív vezetője, Sheryl Sandberg, akinek élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott. 

Váratlanul, mexikói nyaralásuk során vesztette életét a világ egyik legbefolyásosabb nőjének férje, David Goldberg, akire az edzőteremben, vérbe fagyva bukkantak néhány napja. A férfi akiről a Facebook atyja, Mark Zuckerberg is megemlékezett minden bizonnyal a futópadról eshetett le, aminek következtében beverte a fejét és rengeteg vért vesztett. Az orvosok sem tudtak már rajta segíteni. A férfit hétfőn helyezték örök nyugalomra.

Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férje, David Goldberg Forrás: AFP/Scott Olson

Felesége, Sheryl Sandberg a Facebookon emlékezett meg igazán meghatóan férjéről, akivel 11 évig voltak házasok.

Sokkoló! Előzetesen gyakorolta a halál-manővert Andreas Lubitz http://www.life.hu/news/20150506-andreas-lubitz-a-germanwings-gep-masodpilotaja-elozetesen-gyakorolta-a-gyors-sullyedest.html Döbbenetes részlet szivárgott ki a Germanwings-katasztrófáról: Andreas Lubitz előzetesen gyakorolta a gyors és irányított ereszkedést, mellyel később 150 embert küldött a halálba az Alpokban. News AFP Itt az első fotó a királyi csöppségről! http://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat.html Bemutatták a királyi csemetét! Megvan az első fotó a ma született brit hercegnőről. News -- Szívszorító! Meghalt a világhírű focista felesége http://www.life.hu/news/20150502-meghalt-rio-ferdinand-a-machester-united-egykori-focistajanak-felesege.html Szörnyű tragédia történt a világhírű focistának, a Manchester United egykori játékosának a családjában. News -- Meghalt Ellen Albertini Dow http://www.life.hu/kult/20150506-meghalt-ellen-albertini-dow-az-idos-holgy-a-hollywoodi-filmekbol-a-naszok-asza-rappelo-nagyija.html Többek között az Apáca show-ból ismert színésznő 101 évesen hunyt el. Kult Origo Meghalt a Star Trek színésznője http://www.life.hu/news/20150504-grace-lee-whitney-a-star-trek-szinesznoje-85-eves-koraban-elhunyt.html Grace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt. News Origo Bárdosi Sanyi újra bíróságra jár http://www.life.hu/news/20150506-bardosi-sandor-egykori-birkozo-ujabb-idezest-kapott-testi-sertes-miatt.html Az egykori birkózó már két ügy miatt jár a bíróságra, ráadásul mindkettőnél testi sértéssel vádolják. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.