Megszüntetik a Germanwings légitársaságot

Forrás: Flickr/Mark Harkin -
légitársaság légi balesetek Andreas Lubitz Germanwings légikatasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberig még bárki utazhat a Germanwings járataival, azt követően ugyanis megszűnik a légitársaság, melynek Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát szándékosan vezette a halálba pár hónapja Andreas Lubitz, másodpilóta. 

A légitársaság járatait minden bizonnyal a Lufthansa tulajdonában lévő Eurowings fapados légitársaság veszi majd át, amely eddig csak regionális járatokat indított. A Lufthansa állítólag már a márciusi légikatasztrófa előtt fontolgatta, hogy kivezeti a piacról a Germanwingset - olvasható az Origón.

Novemberig utazhatunk csak Germanwings-járatokkal. Forrás: Flickr/Mark Harkin

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a Germanwings Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát 150 utassal a fedélzetén szándékosan vezette az Alpokban sziklának a másodpilóta, Andreas Lubitz, akiről a napokban az is kiderült, hogy a katasztrófa előtt előzetesen gyakorolta a gyors süllyedést a géppel.

Bombafenyegetés miatt fordult vissza a futópályáról egy Germanwings-géphttp://www.life.hu/news/20150413-bombafenyegetes-miatt-fordult-vissza-a-kifutorol-egy-germanwings-gep.htmlBombafenyegetés miatt megállítottak és kiürítettek egy felszállásra készülő utasszállító repülőgépet vasárnap este a németországi köln/bonni repülőtéren.NewsOrigoMég több embert akart megölni Andreas Lubitz, a Germanwings-gép másodpilótájahttp://www.life.hu/news/20150329-meg-tobb-embert-akart-megolni-andreas-lubitz-a-germanwings-gep-masodpilotaja.htmlAz volt az álma, hogy egy Boeing 747-est vagy egy Airbus A380-ast vezet, de betegsége miatt valószínűleg sosem lehetett volna pilóta Andreas Lubitz. A szerencsétlenül járt Germanwings-gép utolsó perceiről készült hangfelvétel leirata döbbenetes részleteket rejt.NewsMegható levéllel köszönték meg az utat egy Germanwings-pilótánakhttp://www.life.hu/news/20150402-meghato-levellel-koszonte-meg-egy-utas-a-germanwings-pilota-munkajat.htmlA március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.NewsNorthfotoPatrick Sondheimer - A pilóta, aki a végsőkig próbálta megmenteni a Germanwings utasok életéthttp://www.life.hu/news/20150401-patrick-sondheimer-pilota-az-andreas-lubitz-miatt-szandekosan-lezuhant-germanwings-gepet-menteni.htmlPatrick Sondheimer volt a tragikusan lezuhant Germanwings gép kapitánya, aki az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a másodpilóta ne tudja megölni a gép utasait és személyzetét. NewsOrigoHa egyenruhással szexel, a legerősebb nő is apró, védtelenhttp://www.life.hu/intim/20120203-nok-akik-az-egyenruhara-buknak.htmlSok nőt beindít az egyenruha látványa, a tűzoltótól kezdve a katonán keresztül a rendőrökig. Cikkünkben most annak jártunk utána, hogy vajon mi áll ennek a jelenségnek a hátterében. A Life.hu-n egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek.IntimThinkstockTornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfit a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.