Király Viktor: "Eleinte haragudtam Lindára, hogy benevezett"

Adam Levine Király Linda tehetségkutató The Voice Gwen Stefani Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt már korábban megírtuk, Király Viktort testvére, Linda nevezte be az amerikai tehetségkutatóba, Viktor pedig emiatt kissé neheztelt is rá. 

"Eleinte haragudtam Lindára, hogy benevezett. Féltem, hogy helyt tudok-e állni. Nem tudtam, hogy kell-e a már egyszer átélt stressz az életemben. De eszembe jutott, hogy minden amerikai fellépésem után azt mondták az emberek, hogy jelentkeznem kellene a The Voice-ba" - mondta a Hot! magazinnak a sármos énekes, aki teljesen lenyűgözte a zsűrit produkciójával.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Király Viktor azt is elárulta, hogy a meghallgatást tizenötmillióan nézték végig, arról nem is beszélve, hogy hányan tekintették meg az interneten.

Közülük párbajozik majd valakivel Király Viktor a The Voice-ban

A héten kezdődnek az amerikai The Voice párbajai. Király Viktornak a Team Adam többi tagjával kell majd harcolnia. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Elhunyt Christine Arnothy magyar származású francia írónőhttp://www.life.hu/news/20151007-elhunyt-christine-arnothy-magyar-szarmazasu-francia-irono.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Christine Arnothy magyar származású francia bestseller-írónő - közölte kedd este a lánya. News--Törőcsik Mari: "A férjem ugyanazon az ágyon halt meg, ahol én feküdtem"http://www.life.hu/sztarok/20151007-torocsik-mari-elarulta-hogy-ferje-maar-gyula-ugyanazon-az-agyon-halt-meg-ahol-o-fekudt.htmlLassan két éve, hogy meghalt Törőcsik Mari férje, Maár Gyula filmrendező. A klinikai halál állapotából egyszer már visszajött Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bár megfogadta, hogy nem beszél élete szerelméről, most mégis kivételt tett. Megható és szívhez szóló gondolatok következnek Törőcsik Mari imádott férjéről. TV + SztárokOrigoCserpes Laura is gratulált Király Viktornak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-cserpes-laura-egy-kiraly-viktorral-keszult-kozos-keppel-drukkol-az-enekesnek.htmlNagyon drukkol énekes kollégájának a gyönyörű énekesnő, aki meg is örökítette a Király Viktorral való találkozását. TV + SztárokOrigoKirály Viktor: Hatalmas rizikót vállaltam!http://www.life.hu/sztarok/20151001-kiraly-viktor-vallomasa-hatalmas-rizikot-vallalt-az-amerika-the-voiceban-valo-szereplessel.htmlKirály Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, ahol sikerült bejutnia a műsorba. Pillanatok alatt közismert lett Amerikában, és itthon is csak gratulációkat kap. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kalandjai a Maldív-szigetekenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20151004-berki-krisztian-top-3-maldiv-szigeteki-elmenyerol-meselt.htmlTürkiz tenger, hófehér homok, pálmafák és állandó napsütés - Berki Krisztián örömmel osztotta meg velünk, milyen is egy kis szigeten az élet. Álmodozz velünk egy kicsit - irány a Maldív-szigetek! Utazás--Szívecskés fehérneműben villantott álomalakot Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151008-kate-hudson-szivecskes-fehernemuben-villantott-alomalakot.htmlA színésznő ezúttal egy romantikus fehérneműben mutatta meg elképesztő alakját.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.