Szívszorító! Jim Carrey megtörten vitte öngyilkos szerelme koporsóját temetésén

Forrás: MTI -
halál öngyilkos Cathriona White temetés Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megtörten kísérte utolsó újtára egykori szerelmét, Cathriona White-ot Írországban Jim Carrey. 

A színész teljesen összeomlott Cathirona öngyilkossága miatt. A lányt ma több százan kísérték utolsó útjára Írországban, köztük Jim Carrey is, aki a család gyűrűjében megtörten vitte egykori szerelme koporsóját.További szívszorító képeket itt találsz.

Forrás: MTI

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a 30 éves sminkes önkezével vetett véget az életének, az okokról azonban eddig nem sokat tudni.

Havonta 27 milliót költ partikra, felesége és csajai plasztikáira az iparmágnáshttp://www.life.hu/news/20151008-bastian-yotta-nemet-szarmazasu-iparmagnas-luxus-baywatch-eletet-el.htmlBastian Yotta német származású iparmágnás saját bevallása szerint felépítette saját Baywatch életét – csak az életmentés hiányzik az egészből. Ehelyett azonban havi 27 millió forintot költ csajai plasztikai műtéteire, felesége shoppingolására, sportkocsikra és partikra. News--Dráma! Megfulladt egy kétéves kisfiú, míg az anyja Facebookozotthttp://www.life.hu/news/20151010-megfulladt-egy-keteves-kisfiu-joshua-barnett-mig-az-anyja-claire-barnett-facebookozott.htmlA rokonok többször is figyelmeztették a négygyermekes Claira Barnettet, hogy kerítse el valahogy a lakásuk közelében lévő tavat, mondván balesetveszélyes. A nő nem törődött az intelmekkel. News--Drámai! Így gyilkolhatták meg Bobbi Kristina Brown-thttp://www.life.hu/news/20151010-igy-gyilkolhattak-meg-whitney-houston-lanyat-bobbi-kristina-brownt.htmlMegdöbbentő részletek láttak napvilágot arról, hogyan végezhetett Whitney Houston lányával kedvese, Nick Gordon. News--Hackerek támadták meg Bochkor Gáborék rádióműsoráthttp://www.life.hu/news/20151009-hackerek-tamadtak-meg-bochkor-gaborek-radiomusorat.htmlTöbb országból is panaszkodtak hallgatók, hogy online nem fogható a Music FM reggeli műsora, az Önindító. NewsOrigoNégyéves kisfiúval végzett a mozgólépcsőhttp://www.life.hu/news/20151009-negyeves-kisfiu-halalat-okozta-egy-mozgolepcso-kinaban.htmlSzörnyű tragédia rázta meg a kínai Csungking városát. Az egyik metróállomás mozgólépcsőjének szalagkorlátja magával rántott, és a padlóhoz szorított egy négyéves kisfiút, aki az eset következtében a helyszínen meghalt. NewsThinkstockKis Grófó zenéjére mulatott a győztes magyar fociválogatott - Videó!http://www.life.hu/news/20151009-kis-grofo-zenejere-mulatott-a-gyoztes-magyar-focivalogatott.html"No roxa áj, te vagy itt a király" - így szól Kis Grófo nótájának egy sora. A magyar fociválogatott tagjai pedig valóban nagy királyok, és ezt meg is ünnepelték, természetesen a Grófó-nótával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.