Meghalt a Disney Channel sztárja, Michael Galeota

Forrás: Disney -
halál Michael Galeota színész Disney Channel kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 színész a csatorna Jersey című sorozatában játszott korábban, más szériák mellett.

A fiatal sztár múlt szerdán került kórházba hasi fájdalmakkal, utána egy darabig nem volt róla hír. Egy barátja ment hozzá meglátogatni glendale-i otthonában, de miután nem nyitott ajtót, felmászott az ablakhoz, benézett, és látta, hogy Galeota a földön fekszik. A vizsgálatokig nem lehet biztosat mondani, de a színész magas vérnyomással küzdött az elmúlt években - írja az Origo.

A Disney Channel egyik sztárja volt Forrás: Disney

1990-ben kezdte tévés karrierjét a The Baby-Sitters Club-ban, kisebb szerepei voltak a Vészhelyzet-ben, az Ally McBeal-ben, a Pszichozsaru-ban. A kétezres évek elején a The Jersey hozta meg neki a sikert, 56 részben játszott.

Újabb titok derült ki Diana hercegné halálárólhttp://www.life.hu/news/20160108-diana-hercegne-halalarol-folytatott-telefonbeszelgetes-reszletei-kerultek-nyilvanossagra.htmlNyilvánosság elé került annak a Tony Blair és Bill Clinton között folytatott telefonbeszélgetésnek a leirata, amelyben a brit miniszterelnök és az amerikai elnök Diana hercegné tragikus autóbalesetéről őszintén beszél egymással. NewsAFPFehérpamacsos selyemmajmok születtek a Gyöngyösi Állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20160109-feherpamacsos-selyemmajmok-szulettek-a-gyongyosi-allatkertben.htmlA kis majomkölykök nyolcnaposak. NewsOrigoFeledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait! News--Brutális gyilkosság sokkolja Olaszországot! Holtan és pucéran találtak rá a fiatal művészrehttp://www.life.hu/news/20160111-ashley-ann-olsen-muvesznore-holtan-es-puceran-talaltak-ra-firenzei-otthonaban.htmlA 35 éves Ashley Ann Olsenre lakásában találtak rá. A gyönyörű művészt megfojtották és levetkőztették.News--Az internet új sztárja: a macskamajomhttp://www.life.hu/news/20160108-az-internet-uj-sztarja-a-macskamajom.htmlElképesztő japán videó járja be az internetet. A majomjelmezben banánt majszoló macskát a feltöltés óta közel egymillió-háromszázezren nézték meg, az állatbarátok pedig meg is osztották a közösségi oldalukon. Legalábbis egy részük, ugyanis sokak szerint nem más ez, mint állatkínzás cukiság mögé rejtve. NewsOrigoBeperelték az ismert magyar humoristáthttp://www.life.hu/news/20160108-beperelte-az-ismert-magyar-humoristat-varga-ferenc-jozsefet-donaszy-magda-fia.htmlDonászy Magda költőnő fia beperelte Varga Ferenc Józsefet beperelte. Az ok: a humorista sokszor használta a néhai költőnő nevét a kabarétréfáiban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.