Eddie Irvine: "Ezért lett Michaelből hétszeres világbajnok"

Forrás: AFP/Patrick Hertzog -
Michael Schumacher Eddie Irvine Forma1 versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ferrari egykori versenyzője többször is együtt dolgozhatott a világhírű Forma-1-es pilótával. Szerinte nincs jelenleg olyan ember, aki megközelíteni Michael Schumacher tudását. 

Eddie Irvine négy szezont vitt végig Ferrarinál a három évvel ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok csapattársaként. Ma már üzletemberként éli az életét, de örömmel emlékszik vissza az együtt töltött évekre, és versenyekre - írja a Motorsport-Total.

Rubens Barrichello, Michael Schumacher, és Eddie Irvine még 2001-ben Forrás: AFP/Patrick Hertzog

"A lassabb kanyarokban néha gyorsabb volt nálam, de aztán szemügyre vette a telemetriámat, és lemásolhatta a technikámat. Fordítva én is próbálkoztam ezzel, de őt lehetetlen volt utánozni. Ezért is lett Michaelből hétszeres világbajnok" - mondta az egykori versenyző, aki hozzátette, számára az együtt töltött évek örökre emlékezetes pillanatok maradnak.

Itt nem arról beszélünk, hogy ne tudta volna jól beállítani az autóját. Egyszerűen elképesztő érzéke volt hozzá, hogy ráérezzen a dolgokra. Mindig is igazi bajnok volt! "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.