Kiderült: a Teréz körúti robbantó magyarul beszélt

Forrás: Police.hu -
rendőrnő robbantás magyar nyelv Teréz körút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarul beszélt a Teréz körúti robbantó, aki a detonáció után cipőt is cserélt. A robbantásban két járőr sérült meg, a rendőrnő eddig mélyaltatásban volt, de már felébresztették és sérülése ellenére felismerte a szeretteit.

A rendőrség mindent megtesz azért, hogy kézre kerítse a Teréz körúti robbantót. Sajtóértesülések szerint a borzalmas tette után ledobta a fehér horgászsapkáját és kapucniját húzta a fejére, valamint fehér sportcipőjét is lecserélte. Kiderült, hogy az egyik szórakozóhely előtt nekiment a biztonsági őrnek, akitől tökéletes magyarsággal kért elnézést - állítja a Bors.

Forrás: Police.hu

A Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője, Dr. Simon Richárd, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést. Tegnap azonban felhívást tettek közzé: annak a hölgynek a jelentkezését várták, aki a robbantás előtt elsétált a két járőr mellett. Állítólag a tanú már meg is jelent a rendőrségen, de több szemtanút is várnak. A robbantásban két járőr sérült meg, az életveszélyes állapotban kórházba szállított rendőrnő már jobban van, azonban még nincs kihallgatható állapotban. Azonban a Blikk értesülései szerint

felébresztették a mélyaltatásból, és a szerettei nagy megkönnyebbülésére felismerte őket.

Kollégáját lábszársérüléssel a Honvédkórházban kezelik, aki maga is kacérkodott az egészségügyi pályával, ezért tudott szakszerű segítséget nyújtani a rendőrnőnek a detonáció után: sapkájával csillapította a vérzést a mentők kiérkezéséig.

A Toll-alma-ananász dal az internet legújabb sztárja: Videó!http://www.life.hu/news/20160928-ujabb-orult-videoert-rajong-az-internet.htmlÚjabb őrült videóért rajong az internet. Ezt agyzsibbasztó alkotást azonban csak a legbevállalósabbaknak ajánljuk.NewsOrigoPesti hotelekben szálltak meg a párizsi merényletek résztvevőihttp://www.life.hu/news/20160928-budapesti-szallodakban-szalltak-meg-a-parizsi-merenylet-resztvevoi-salah-abdeslam-szervezo-haromszor.htmlBudapesten szálltak meg a párizsi merényletek résztvevői, amelyekben közel 150 ember vesztette életét. Salah Abdeslam, a szervező a Keleti pályaudvaron várakozó migránsok közül is választott maga mellé embereket. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoIdegesítette a gyereksírás, halálra verte a kisbabát a drogos férfihttp://www.life.hu/news/20160928-idegesitette-a-gyereksiras-a-drogos-ferfit-halalra-verte-a-csecsemot-eletfogytig-tarto-bortont.htmlÉlettársa gyermekét verte meg a férfi, aki olyan súlyos sérüléseket okozott a kisbabának, hogy az belehalt. A korábban már többször büntetett férfi rendszeresen verte a nő másik gyermekét is, ennek ellenére vele élt az anya. News--Megszólalt a robbantásban megsérült taxis: „Három centin múlt az életem”http://www.life.hu/news/20160928-megszolalt-a-szombati-terez-koruti-robbantasban-megserult-taxis-nehany-centin-mult-az-elete.htmlA szombat éjjeli robbantásban a két rendőrön kívül egy taxis is megsérült, szerencsére csak könnyebben. A sofőr beszámolt a szörnyű éjszaka részleteiről, amit elmondása szerint soha nem fog elfelejteni. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoElítélték a magyar válogatott futballistát, Fitos Józsefethttp://www.life.hu/news/20160927-eliteltek-a-magyar-valogatott-futballistat-fitos-jozsefet-ketrendbeli-csalas-vadjaval-elso-fokon.htmlEgy év hat hónap börtönre ítélte a Szentendrei Járásbíróság az egykori válogatott futballistát, Fitos Józsefet kétrendbeli csalás miatt. Az ítélet végrehajtását viszont három év próbaidőre felfüggesztette. NewsOrigoPénzt fizetett a szexért a 13 éves kisfiúnak (18+)http://www.life.hu/news/20160927-penzt-fizetett-a-szexert-a-37-eves-ferfi-a-13-eves-keszthelyi-kisfiunak.htmlBüntetőeljárás indult szexuális visszaélés miatt a Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi kisfiúval létesített szexuális kapcsolatot pénzért cserébe. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.