Megdöbbentő felvétel került elő a 7 éve eltűnt tiniről

Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten -
rendőrség Kayla Berg videó eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rendkívül megrázó felvétel került a hatóságok birtokába. A videón egy zavart férfi beszél arról, hogy új barátnője lett, akit a kamerának is megmutat. A rendőrség úgy véli, hogy a felvétel valódi, és egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A lakosság segítségét kérik az ügy megoldásához.

A videó kapcsán újra elkezdett nyomozni a rendőrség egy 7 évvel korábbi eltűnési ügyben. A wisconsini rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy kiderítsék, valódi-e a felvétel, mert úgy gondolják, hogy egy 7 éve, 15 évesen eltűnt lány, Kayla Berg látható rajta.

Kayla Berg Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten

A videó a "Hi Walter, I got a new gf today!" azaz Szia Walter, ma új barátnőm lett" címet kapta, amit

éppen a lány eltűnésének évében, 2009-ben töltöttek fel

a Youtube-ra – írja a Daily Mail.

A szemüveges férfi folyamatosan a kamerába néz, és Walternek mesél. Arról beszél, hogy találkozott egy lánnyal egy bevásárlóközpontban, és elmentek együtt vásárolni. A lány az egyik boltban sok ruhát és egy nyakláncot is felpróbált, amit a férfi meg is vett neki. Miközben mesél, egyre zavartabban kezd beszélni. A vásárlásos történet után elmondja, hogy barátnője nem szereti a kamerákat, de most mégis megmutatja őt. A következő képen egy koszos, fehér fürdőszobaajtóhoz megy, amit kinyit, és megmutatja a kamerának a lányt, aki a szoba padlóján megkötözve fekszik.

A lány sír és ordít, miközben azt kiabálja a férfinek, hogy miért csinálja ezt.

Az ajtó becsukódott, és véget ért a felvétel.

Kayla Berg 15 évesen, a videó feltöltése előtt pár hónappal tűnt el. A videóra egy Youtube-felhasználó hívta fel a rendőrség figyelmét. A felvételt rengetegen látták, tegnap mégis letörölték az oldalról. A videót megmutatták Kayla édesanyjának is, aki

megerősítette a nyomozókat abban, hogy a lány valóban úgy néz ki, és a hangja is olyan, mint az ő gyerekének,

de nagyon reméli, hogy nem Kayla látható a felvételen. A rendőrség szerint a felvétel nem csupán színjáték. Sok a hasonlóság a videón szereplő és az eltűnt lány között. Ugyanolyan színű felsőt visel, mint ami Kaylán volt az eltűnésekor. A felvételt már az FBI-nak is továbbították, akik már régóta foglalkoznak az üggyel.

Nyolcéves kisfiú rontotta meg osztálytársnőjét Gödöllőn (18+)http://www.life.hu/news/20161012-nyolceves-kisfiu-molesztalja-osztalytarsait-godolloben.htmlHarmadikos kisfiú miatt tört ki felháborodás egy gödöllői általános iskolában. Állítólag többször megalázta a lányokat, molesztálta őket, volt, akinek a bugyijába is benyúlt. A szülők úgy érzik, az iskola tett lépéseket, de nem talált megoldást a problémára. NewsThinkstockA visszavonulást fontolgatta Rio után Szabó Gabi kajakoshttp://www.life.hu/news/20161012-a-visszavonulast-fontolgatta-szabo-gabriella-kajakos-nem-akarta-elvesziteni-szerelmet.htmlSzabó Gabriella kajakos attól félt, hogy a sport miatt tönkremegy a párkapcsolata. Mivel nem akarta elveszíteni szerelmét, komolyan elgondolkodott a visszavonuláson. News--Sokk! Egy újszülött baba holttestét találták meg egy utasszállítónhttp://www.life.hu/news/20161011-egy-ujszulott-csecsemo-holttestere-bukkantak-a-qatar-airways-jaratan.htmlEgy újszülött holttestére bukkantak a Qatar Airways katari légitársaság egy járatán az indonéziai főváros, Jakarta Soekarno-Hatta nemzetközi repülőterén - jelentették kedden az indonéz hatóságok.NewsOrigoSokkoló! Belehalt a böjtbe egy 13 éves lányhttp://www.life.hu/news/20161011-belehalt-a-bojtbe-egy-13-eves-lany-a-rendorseg-is-nyomoz-halala-ugyeben.htmlA fiatal lány szülei szerint gyermekük vallási okokból nem evett 68 napig. Halála ügyében a rendőrség is nyomozást indított. NewsOrigoTinik gyilkolták meg az anyát és lányát Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/news/20161011-elizabeth-edwards-ot-es-lanyat-katie-t-tobb-kesszurassal-oltek-meg-a-tinik.htmlA tinik bíróság előtt vallották be, hogy több késszúrással gyikolták meg Elizabeth Edwards-ot és lányát, Katie-t. NewsOrigoÍme, a világ 10 legőrültebb internetes átverésehttp://www.life.hu/news/20161011-ingyen-penz-es-fizetos-facebook-ime-a-10-legdurvabb-internetes-atveres.htmlAz internetnek köszönhetően minden kacsa és átverés szinte fénysebességgel terjed, és vannak olyan hoaxok, amik kiállták az idők próbáját. Újra meg újra feltűnnek, hogy a hiszékeny és arra fogékony embereket megtévesszék. Összeszedtük az elmúlt 10 év 10 legnagyobb átverését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.