skálás gyilkosság halál fegyver Bene László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem engedték feltételesen sem szabadlábra Bene Lászlót, aki annak idején tettestársával, Donászi Aladárral követett el rablásokat és gyilkosságokat. A bűnöző csalódott, hogy továbbra is börtönben kell lennie. Több embert is megöltek, ő maga pedig fegyverrel a kezében szeretne majd meghalni.

Nem szabadulhatott ki a börtönből a sorozatgyilkos, a legismertebb magyar rablógyilkos-páros még életben lévő tagja. Állítólag egy rossz szakértői vélemény miatt kell még mindig börtönben lennie Bene Lászlónak, akit 4 ember meggyilkolása miatt ítéltek el, és csak skálás gyilkosként emlegetnek.

RTL

"Már nagyon felkészültem rá, hogy szabadulok" - mondta Bene László, aki sérelmezi, hogy őt emlegetik skálás gyilkosként.

Elmondása szerint ő nem akart az elhíresült gyilkosság során ölni, de miután társa lövést adott le, ő is kénytelen volt.

"Kettőt is kell lőni. Egy nem fogja megállítani. Ha csak egyet lövök, jön tovább. Nagyon nehéz szemből úgy meglőni egy embert, hogy meghaljon. El lehet vérezni, persze. Szegény taxisofőrnek másfél liter vér volt a tüdejében, de gyorsan beavatkoztak, megmentették" - mondta a Blikknek a bűnöző, aki a következő gyilkosságukról is beszámolt. Két vadászt öltek meg: Izsó Lászlót és Tóth Tamás, a helyi polgármester fiát. "Nem érdekel, ki mit hisz! Tóth Tamás fia egy hős volt, de szembeszállt velem, fegyverrel! Azt mondta: „Megvagy Bene!" Én viszont úgy mentem ki az erdőbe, hogy aki útban van, annak félre kell állnia. Vagy meghal, vagy én halok meg" - mondta Bene László, aki elárulta, ő milyen halált szeretne. "Csatában essem el. Fegyveresen, ez lenne a hozzám méltó" - osztotta meg elképzelését a bűnöző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.