Katalin hercegné kinevezésének nem mindenki örül

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
Kate Middleton Katalin hercegné Royal Photographic Society
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnét óriási megtiszteltetés érte, ám az emberek mégsem értenek egyet a döntéssel.

A királyi fotográfustársaság, másnéven a Royal Photographic Society örökérvényű tagjává választotta Katalint. A hercegné ezt hatalmas megtiszteltetésként élte meg, és nagyon hálás, amiért rá gondoltak. Azért esett a választátt Vilmos herceg feleségére, mert a hercegné köztudottan nagyon szeret képeket készíteni, ráadásul tehetséges is benne. - írta meg a DailyMail.

Katalin hercegné kitüntetést kapott, ám ezzel sokan nem értenek egyet Forrás: AFP/Arthur Edwards

A családjáról készített fotókat az egész világ imádja, a britek mégsem örülnek neki, hogy Katalin kapta meg a kiváltságos lehetőséget. A Royal Photographic Society tagságáért elképesztően borsosos árat kell fizetnie mindenkinek, de Katalinnak most elengedték az összeget.

Az emberek nagy százaléka szerint olyan tehetséget kellett volna a társaságnak felkarolnia, akinek nincs lehetősége kifizetni a tagsági díjat, Katalinnal ellentétben.

Ő Hosszú Katinka új partnere – Közös fotót is posztolt az úszónőhttp://www.life.hu/news/20170103-hosszu-katinka-uj-partnere-dudas-daniel-fiatal-uszo.htmlDudás Dánielnek hívják azt a fiatal úszót, aki már biztosan együtt gyakorolhat Hosszú Katinkával. News--Év végéig lehet beváltatni a régi húszezreseket http://www.life.hu/news/20170103-meghosszabbitottak-a-huszezresek-bevaltasi-hataridejet.htmlTöbb időnk maradt a régi húszezreseink beváltására. News--Arany is van a világ legdrágább pizzáján - Elképesztően sok pénzbe kerülhttp://www.life.hu/news/20170103-tobb-mint-600-ezerbe-kerul-a-vilag-legdragabb-pizzaja.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy milyen pizzát kaphatunk 600 ezer forintért. Olyan különleges feltétek vannak rajta, amilyenekről sokan még életükben nem hallottak. News--Gábor Zsazsa özvegye váratlanul eltűnt http://www.life.hu/news/20170103-senki-nem-tudja-hova-lett-gabor-zsazsa-ozvegye.htmlGábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. NewsOrigoÍgy néz ki egy mamut nemi szerve - Csodálkozni fogsz, mekkora!http://www.life.hu/news/20170103-egy-mamut-peniszet-talaltak-meg-egy-strandon.htmlMamut nemi szervére bukkantak sétálás közben azon a területen, ahol korábban már csontvázat is találtak. NewsOrigoLevizelték, megverték, ürülékkel etették, majd megölték a férfit http://www.life.hu/news/20170103-levizeltek-megvertek-urulekkel-etettek-a-ferfit.htmlA fiatal elkövetők elképesztő brutalitással végeztek az áldozattal, megalázó élményekben volt része, még mielőtt megölték volna. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.