Halálosan megverte kislányát, mert az nem akart fogat mosni

Forrás: Montgomery County Police -
édesanya kislány bűncselekmény gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal vádolják azt a nőt, aki állítólag halálra verte a gyermekét, mert az nem akart fogat mosni. 

Iris Hernandez-Rivas péntek éjszaka riasztotta a mentőket, mert 4 éves kislánya rosszul érezte magát. A mentősöknek azt állította, hogy a gyermek 11 óra körül fürdeni ment, de negyedórával később már a földön fekve bukkant rá.

Iris Hernandez-Rivas halálosan megverte kislányát Forrás: Montgomery County Police

A lányt kórházba szállították, állapota kritikus volt. A vizsgálatok során kiderült, hogy a gyermek testét több sérülés is borította, például a fején is, majd nem sokkal később életét vesztette.

A 20 éves nő elmondása szerint a gyermek a nappaliban verte be a fejét, de azt bevallotta, hogy

gyomron rúgta a kislányt,

mert az nem akarta megmosni a fogát. Később az is napvilágra került, hogy többször szíjjal is bántalmazta a gyermeket.

Az anya ellen gyermekbántalmazás gyanújával indult eljárás, ám ha kiderül, hogy a kicsi ennek következtében veszítette életét, akkor gyilkosság miatt is felelnie kell – írta a Mirror.

Ferenc pápa is részvétet nyilvánított a veronai buszbalesetben elhunyt diákok családjánakhttp://www.life.hu/news/20170125-ferenc-papa-reszvetet-nyilvanitotta-veronai-buszbaleset.htmlPéntek késő este Veronában 16 diák és felnőtt vesztette életét egy tragikus buszbalesetben. Kiderült, hogy a katasztrófát lassu deffekt okozta. Ferenc pápa levélben nyilvánította részvétét az áldozatok hozzátartozóinak. NewsAgyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Veronai tragédia: "Felriadhatnak, hangokat hallhatnak, személyiségük is torzulhat a diákoknak"http://www.life.hu/news/20170123-megszolalt-a-pszichologus-veronai-baleset.htmlSzörnyű tragédia rázta meg az országot, amikor egy sítáborból hazafelé tartó busz balesetet szenvedett; 16 magyar diák vesztette életét, többen pedig megsérültek. A fájdalom szavakba nem önthető, a mai napra nemzeti gyásznapot hirdettek. News--Kötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták kihttp://www.life.hu/news/20170105-brutalis-gyilkossag-kikotozos-szex.htmlKikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. News--Csodával határos módon menekült meg a Hertha magyar edzője a berlini merénylettőlhttp://www.life.hu/news/20161220-hertha-magyar-edzo-berlini-merenylet-megmenekult.htmlPetry Zsolt a Hertha edzője Dárdai Pál mellett, így ő is Berlinben él családjával. Az utolsó pillanatban gondolták meg magukat és végül az otthon melegét választották a karácsonyi vásár helyett azon a napon, amikor a szörnyű merénylet történt. News--Borzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépehttp://www.life.hu/news/20161129-egy-futball-csapattal-a-fedelzeten-zuhant-le-egy-repulogep-5-en-eltek-tul.htmlTegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.