Szexuálisan zaklatta diákjait a tanárnő

Forrás: Leon County Sheriff's Office -
zongora tanárnő szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal zongoratanárnő egész életében a gyerekek körül tevékenykedett. Zongoratanárként főleg autista gyermekeknek tartott órákat, és senki nem gondolta volna, hogy ilyen tettekre képes. 

Leigh Felten 31 éves tanárnőről mindenki azt gondolta, hogy azért foglalkozik beteg gyerekekkel, mert a zene eszközeivel szeretné kinyitni előttük a világ kapuit. Később azonban kiderült, hogy Leigh szándékai teljesen más irányúak:

szexuálisan zaklatta a növendékeit, amit videóra is vett.

Szexuálisan zaklatta diákjait Leigh Felten Forrás: Leon County Sheriff's Office

A nő szándéka az volt, hogy a durva szexvideókat pénzért árusítja a neten, ezzel kiegészítve a nem túl magas tanári fizetését. Akkor derült ki a szörnyű ámokfutása, amikor egy nő megtalálta férje számítógépén a pénzért letöltött videók egyikét.

A nyomozók házkutatást tartottak a tanárnőnél, ahol számtalan gyerekpornó-videót találtak. A környékbeliek teljesen el vannak képedve, ugyanis mindenki egy kedves és odaadó nőnek ismerte Leigh-t. Sosem gondolták volna, hogy védekezni képtelen, sérült gyerekeken éli ki a beteg kéjelgéseit.

Áprilisban lesz a nő tárgyalása, addig előzetesben tartják. Ha aznap nem áll elő valamilyen mindent elsöprő magyarázattal, akkor vélhetőleg évekre rács mögé kerül – írta meg a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.