Veronai buszbaleset: Meghalt az egyik súlyos sérült, akit a Honvédkórházban ápoltak

Forrás: AFP/Handout -
veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a veronai busztragédia egyik súlyos sérültje, akit a Honvédkórházban ápoltak. A hírt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja közölte az MTI-vel.

Meghalt szerdán a veronai buszbaleset egyik, súlyos égési sérülésekkel kezelt sérültje, akit a budapesti Honvédkórházban ápoltak.

A veronai busztragédia Forrás: AFP/Handout

Úgy tudni, az 50 év körüli férfi gépi lélegeztetés mellett altatásban, nagyon súlyos koponya- és mellkasi sérülésekkel került a kórházba. A férfit repülővel hozták Ferihegyre még február végén, majd onnan mentőautóval a Honvédkórház sürgősségi osztályára szállították. Állapota a szállítás alatt végig stabil volt.

Mint ismeretes, a magyar autóbusz január 20-án, Verona közelében szenvedett balesetet. A busz egy franciaországi sítáborból hozta volna haza a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjait. Tizenhatan azonnal meghaltak, sokan megsérültek. Mostanra 17-re emelkedett a halálos áldozatok száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.