Kiselefánt született a Fővárosi Állat- és Növénykertben: íme, a videó a születésről

Forrás: Facebook/a Fővárosi Állat- és Növénykert -
Születés videó Fővárosi Állat- és Növénykert kiselefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán hajnalban gazdagodott a Fővárosi Állat- és Növénykert elefántcsaládja egy újabb taggal: megszületett a legkisebb ormányos. A születés csodájáról pedig videó is készült. 

Hatalmas boldogságáról adott hírt a Fővárosi Állat- és Növénykert, a családjuk ugyanis egy újabb jövevénnyel gazdagodott. Szerdán hajnalban Angele névre hallgató elefántmama életet adott egy kiselefántnak. Az ellésre egészen pontosan hajnali 3 óra 54 perckor került sor, és az állatkert tájékoztatása szerint szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlott.

Videó készült a csoda születéséről Forrás: Facebook/a Fővárosi Állat- és Növénykert

Az eseményeket közelről figyelte Angele előző borja is, a majdnem ötéves Asha. Egyelőre a kiselefántot a látogatók nem láthatják, mivel ilyenkor neki és a mamának is pihenésre és nyugalomra van a legnagyobb szüksége. Az állatorvoson kívül senki nem teheti be a lábát az elefántcsarnokba, de addig a kíváncsi állatbarátok megnézhetik a videót, mely az elefánt elléséről készült.

Szürreális emberek a metrókon 1. rész: ülve pisilnek és hagymát aprítanak http://www.life.hu/news/20171108-szurrealis-emberek-a-metrokon-pisilnek-es-hagymat-apritanak.htmlAz emberek annyi furcsaságot látnak nap mint nap, hogy sok eseményre már fel sem kapják a fejüket. Ezek a metrón elkapott pillanatok viszont még úgy is szürreálisak, hogy az embereknek egyre magasabb az ingerküszöbük. NewsOrigoA Marson töltött előző életére emlékszik egy fiú http://www.life.hu/news/20171107-egy-orosz-fiu-elozo-eleteben-a-marson-elt.htmlA fiú kicsi kora óta furcsa dolgokat állít. Nem tudni honnan szedi ezeket, hiszen senki sem beszélt körülötte a Marsról és ufókról. Ő mégis szentül hiszi, hogy közülük való. NewsOrigoHatalmas áttörés Madeleine McCann ügyében: Bulgáriába vezetnek a szálakhttp://www.life.hu/news/20171105-hatalmas-attores-madeleine-mccann-ugyeben-bulgariaba-vezetnek-a-szalak.htmlTöbb mint tíz éve annak, hogy a négy éves Maddie-t elrabolták a szülei lakosztályából Portugáliában. A kislány ügyében azóta is folyik a nyomozás és most végre fordulat állt be az ügyben.News--Nébih: műanyagdarabot találtak egy itthon is forgalmazott dán csokoládébanhttp://www.life.hu/news/20171103-nebih-muanyagdarabot-talaltak-egy-dan-csokoladeban.htmlMűanyagdarabot találtak a Dániában előállított Anthon Berg Sweet Moments marzipan bar minicsokoládéban, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hatóság (Nébih) felhívja a vásárlók figyelmét, hogy ne fogyasszanak a Magyarországon is forgalomba került termékből.News--Bezárt a siófoki neves szálloda - kiárusítják a kellékeithttp://www.life.hu/news/20171104-bezart-a-siofoki-neves-szalloda-kiarusitjak-a-kellekeit.htmlBezárt az Ezüstpart Hotel - vidd haza egy darabját. News--Őrült kísértet riogatta a kisbolt dolgozóját: videóhttp://www.life.hu/news/20171104-orult-kisertet-riogatta-a-kisbolt-dolgozojat-video.htmlNagy valószínűséggel nem tud sötétben aludni az a bolti eladó, aki a közelmúltban szellemekkel találkozott munkahelyén. Döbbenetes képsorok következnek.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.