Szeretője elásott holtteste fölött tartott grillpartit a szegedi nő

gyilkosság Csongrád megye rendőrség gyanú nyomozás szerető Szeged fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két éve kereste családja a szegedi B. Ildikót. A gyanú szerint az asszonyt szeretője, V. Anita fojthatta meg. Mostani élettársát, F. Győzőt bűnpártolással vádolják. Úgy tudni, grillpartit is rendeztek az holttest felett. 

„A család ugyan reménykedett, de a szívük mélyén tudták, hogy az asszony szerelme, Anita keze lehet a dologban. Ildi lánya már ekkor erre az átkozott nőszemélyre gyanakodott, tudta, hogy ő tett valamit az édesanyjával, de senki nem hitt neki” – mondta a két évvel ezelőtt eltűnt B. Ildikó egyik ismerőse a Borsnak.

Ahogy mi is megírtuk: két éve kereste a családja B. Ildikót, akinek holttestét nemrégiben a rendőrök a saját kertéjben elásva találták meg. A házába beköltözött szeretője, a szegedi bártulajdonos, V. Anita mostani élettársával, F. Győzővel. Úgy éltek a házban, mintha mi sem történt volna, a lap szerint grillpartit is rendeztek a holttest fölött.

A rendőrség nyomoz az ügyben Forrás: Shutterstock

Úgy tudni, hogy az ismerősöknek, családtagoknak azt mondták, B. Ildikó csak velük tartja a kapcsolatot üzenetben, de volt, akinek azt mondták, hogy börtönben van. „Ildikó nem a férfiakat szerette, belehabarodott Anitába, aki kihasználta Ildi rajongását, és elhitette vele, hogy viszontszereti. Pedig csak Ildi pénze kellett neki, amit aztán eldorbézolt, elhalmoztatta magát ajándékokkal és csecsebecsékkel” – mesélte a lapnak az ismerős. Azt is elmondta, hogy olyan volt, mintha V. Anita B. Ildikó életét élte volna. A lakásában élt, az autóját használta.

A Bors azt is megtudta, hogy V. Anita jól jövedelmező klubot vezet Szegeden. Azt írják, nemcsak Szegeden, hanem országos szinten is ismert volt a bár az LMBT-közösség (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek) körében.

Nem VV Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított, B. László mosógépébenhttp://www.life.hu/news/20190228-nem-vv-fanni-hajszalait-talaltak-meg-a-gyanusitott-b-laszlo-mosogepeben.htmlKiderült, hogy mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében. News--Mogyoróvajjal bekent pucér testtel rohant a kutyák közé egy bevállalós férfihttp://www.life.hu/news/20190227-mogyorovajjal-bekent-pucer-testtel-rohant-a-kutyak-koze-egy-bevallalos-ferfi.htmlElveszített egy fogadást a barátnőjével szemben az amerikai Steven Shrout. Ezért mogyoróvajjal bekente a meztelen testét, majd egy csapat kutya közé rohant, hogy lenyalhassák róla. A mogyoróvajon kívül mindössze egy arany fecskét viselt. News--Rossz ómennek tartott, ritka mélytengeri teremtményt fogtak ki Japánbanhttp://www.life.hu/news/20190227-rossz-omennek-tartott-ritka-melytengeri-teremtmenyeket-fogtak-ki-japanban.htmlA természeti katasztrófák hírnökeinek tartott, ritkán látható mélytengeri teremtményeket, szíjhalakat fogtak ki halászok a japán Okinava sziget közelében. News--Amputált lábából származó bőrből akar táskát varratni egy nő (18+)http://www.life.hu/news/20190227-amputalt-lababol-szarmazo-borbol-akar-taskat-varratni-egy-no.htmlA saját amputált lábából származó bőrből szeretne táskát készíttetni egy brit nő. NewsOrigoMegfojtotta, majd elásta barátnőjét egy szegedi nőhttp://www.life.hu/news/20190227-megfojtotta-majd-elasta-baratnojet-egy-szegedi-no.htmlKét évvel ezelőtti gyilkossággal gyanúsítanak egy szegedi nőt, aki egykori barátnőjét fojtotta meg, a holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t. News--Bálnatetemre bukkantak egy brazil erdőbenhttp://www.life.hu/news/20190227-balnatetemre-bukkantak-egy-brazil-erdoben.htmlEgy hosszú szárnyú bálna tetemét találták meg a brazíliai Marajó-szigeten. A tudósok madárlesre indultak, az állatokat követve bukkantak rá az elpusztult állatra az erdőben. Többféle elképzelés látott napvilágot a bizarr esettel kapcsolatban. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.