Érdekességek Donald Trump káprázatos luxusotthonáról

luxus ingatlan otthon Trump Tower Donald Trump New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ingatlanmogulból és realityshow-pápából lett republikánus elnökjelölt még édesapjától örökölte az ingatlanszakma szeretetét, pályafutása alatt pedig rendkívül kiterjedt ingatlanportfóliót épített ki maga körül. Birodalma egyik ékköve a Trump Tower. A grandiózus épületben az üzlethelyiségek és különféle apartmanok mellett Trumpék bensőséges családi kuckója is helyet kapott. 

Na jó, Trumpék bensőséges családi kuckója a valóságban egy hatalmas luxuskégli, ahol az elnökjelölt a 24 évvel fiatalabb harmadik feleségével, Melaniával és két közös gyermekükkel él.

Családi képek a Trump-lakosztályban Fotó: Sam Horine
  • A Trump család otthonául a Trump Tower egyik luxus penthouse lakása szolgál. Maga az épület egyébként New Yorkban, a Fifth Avenue 725. alatt található.
A Trump Tower bejárata Forrás: AFP
  • Az épület szomszédságában olyan patinás üzletek találhatók, mint a Bergdorf Goodman, a Tiffany, a Gucci vagy a Louis Vuitton. A Central Park pedig csak néhány háztömbnyire van innen.
A Trump Tower 423 méter magas Forrás: AFP
  • Érdekesség, hogy a Trump Tower A sötét lovag című film egy forgatási helyszíneként szolgált, egészen pontosan Bruce Wayne vállalatának a székhelyét, azaz a Wayne Enterprisest formálta meg a moziban.
Kilátás a szállodából Forrás: AFP

Élet a Fehér Ház után - Vajon hova fog költözni az Obama család?

Ifj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa 2017. januárban véget ér, ez pedig egyebek mellett azt is jelenti, hogy családjával ki kell költözniük az elnöki palotából, azaz a Fehér Házból. Na de hova tovább? Vajon hol kezdenek majd új életet? Korábbi cikkünkből megtudhatod!

  • A Trump-lakosztály az 58 emeletes ingatlan 58. emeletén kapott helyet – természetesen. Ebből a magasságból káprázatos kilátás nyílik a város egészére, beleértve a Central Parkot, New York öt városrészét, sőt még a szomszédos New Jersey-re is rálátni.
A reggelizőszoba Fotó: Sam Horine
  • A Trump család luxusotthonának enteriőrjét a 18. századi Franciaország inspirálta: királyi palotákat megszégyenítő rokokó díszítőmotívumok, gyönyörűen ívelt és persze rengeteg aranyozott bútor uralja a teret.
A nappali Fotó: Sam Horine
  • Mrs. Trump szeret kérkedni férje vagyonával igazi ínyenc műkedvelő, irodáját különféle giccses méregdrága szobrok és műtárgyak díszítik.
Az iroda falán egy Renoir-festmény díszeleg Fotó: Sam Horine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.