Ebben a házban tartották fogva Natascha Kampusch-t

ház Natascha Kampusch Wolfgang Priklopil lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natascha Kampusch 2006-ban menekült meg attól a szörnytől, aki még gyerekként elrabolta. 8 éven keresztül élt a pszichésen beteg férfi fogságában. Íme, a lakás, ahol azt az időszakot töltötte.

Csodával határos módon 2006-ban sikerült kiszabadulnia Natascha Kampusch-nak a beteg Wolfgang Priklopil fogságából. A férfi 8 éven át tartotta fogva a lányt, akiről sokan lemondtak már. Ahogy múlik az idő, egyre több részlet derül ki a lány ott töltött éveiről. Legutóbb Peter Reichard újságíró osztott meg eddig nem hallott részleteket.

Forrás: Chanel Seven

Most pedig bepillantást nyerhetünk abba a házba, ahol Natascha felnőtt. Azonban hiába szabadult ki a most 28 éves nő, a 8 fogságban töltött év nem múlt el benne nyomtalanul, és hiába szabad, még most is börtönben érzi magát.

Forrás: Chanel Seven

Megdöbbentő fordulat Natascha Kampusch ügyében!

Senki sem gondolta volna azt, amit a fogva tartott nő, Natascha Kampusch évekkel szabadulása után elárult. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Luxus a felhők felett - Kukkants be a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójábahttp://www.life.hu/otthon/20160923-a-nyugati-vilag-legmagasabb-felhokarcoloja-manhattenban.htmlA felhők közelében, 345 méteres magasságban egészen más az élet - ezeken a szinteken már a csapból is pénz folyik. Manhattanben, a 432 Park Avenue cím alatt található a nyugati világ legmagasabb lakóépülete, amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. OtthonOrigoA nem szívesen látott vendég - Élősködő a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20160922-agyi-poloska-bolha-ezustos-pikkelyke-csotany-babzsizsik-eloskodok-a-lakasban.htmlBiztos lehetsz benne, hogy otthonod falai között sosem vagy egyedül. Azt már tudod, hogy minden este 1,5 millió poratka társaságában hajtod álomra a fejed, de ha az igazán "szerencsések" közé tartozol, akkor milliónyi parányi lakótársaid mellé néha-néha egyéb hívatlan vendégek is beállíthatnak. Íme, az otthonokat leggyakrabban felkereső nem szívesen látott betolakodók. Otthon--Így öltöztesd őszi pompába otthonod – Inspiráció és dizájnötletekhttp://www.life.hu/otthon/20160921-oszi-trend-a-lakberendezesben-dekoracios-es-butor-bazar.htmlItt van az ősz, itt van újra – vele együtt pedig itt vannak a szezon legújabb dizájnos lakáskiegészítői. A legnagyobb lakberendezési és bútoráruházak őszi kínálataiban kutakodtunk, hogy megmutassuk, mik azok az alapdarabok, amelyeket – ha egy kis újításon töröd a fejed – mindenképpen érdemes beszerezned. Otthon--Az Escala a valóságban - Költözz be Christian Grey luxusotthonába!http://www.life.hu/otthon/20160920-escala-felhokarcolo-seattleben-a-szurke-otven-arnyalata.htmlNem kell már sokat várni, 2017 februárjában, egészen pontosan Valentin-napon folytatódik Christian Grey és Anastasia Steel szenvedélytől fűtött kalandja, addig pedig A szürke árnyalata második részének előzetesei borzolják a rajongók kedélyeit. A világ tehát újra szürkelázban ég, épp jókor került hát a piacra Christian Grey filmbéli penthouse-ának eredetije. Otthon--A világ 10 legrondább épületehttp://www.life.hu/otthon/20160919-a-vilag-legrondabb-epuletei.htmlMinden tervező tudja, hogy vannak bizonyos ötletek, amelyek bár a papíron vagy az ember képzeletében nagyszerűen mutatnak, a valóságban azonban borzalmasan néznének ki. Nos, az alábbi épületek tervezői mégis mertek kockáztatni, vakmerő elhivatottságuknak köszönhetően pedig megépültek a világ legrondább épületei. Íme! OtthonOrigoMegint továbbköltöztek Marsi Anikóékhttp://www.life.hu/otthon/20160918-marsi-aniko-es-palik-laszlo-csaladja-budapestre-koltoztek-siofokrol.htmlÚgy tudni, a család elköl­tözött Siófokról, így most mindnyájan Budapesten élnek. A fiúk a fővárosban kezdték el az általános iskolát, életükben először Magyarországon. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.