Megmutatta otthonát Krisz Rudi - Fotók!

Forrás: TV2/Otthontérkép -
otthon Krisz Rudi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisz Rudi egykor hihetetlen népszerűségnek örvendett, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Sokan kíváncsiak viszont arra, hogyan él most, az egykori énekes pedig meg is mutatta. Így néz ki az otthona!

Krisz Rudira leginkább a szólókarrierje során figyelt fel a magyar közönség, de valójában a zenei pályafutását egy együttesben kezdte. Szikora Róbert volt az, aki felkarolta, dalokat írt a számára, de ez a kapcsolat megszakadt. A szólódalok ötletével Hamza Zoltán kereste meg őt, ezek után lett igazán népszerű Rudi.

Krisz Rudi beengedte a kamerákat az otthonába Forrás: TV2/Otthontérkép

A Keresem a szót vagy a Törd át a csendet című dalait az egész ország ismerte, rádiók harsogták folyamatosan a számait, de egy idő után az énekes háttérbe vonult. Dalszerzőként még tovább tevékenykedett, de ő maga már nem állt a színpadra. Évek óta nem is láthattuk semmilyen műsorban, pedig a rajongói nagyon is kíváncsiak rá. Rudi most bepillantást engedett az otthonába, nézd meg, milyen gyönyörű helyen él az egykori énekes.

Krisz Rudinak nagyon szép az otthona Forrás: TV2/Otthontérkép
Megmutatta az otthonát Krisz Rudi Forrás: TV2/Otthontérkép

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.