Dér Heni megmutatta az otthonát: Videó!

videó Dér Heni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő még sosem engedett betekintést az otthonába, most azonban kivéltelt tett. Különleges megoldásokkal rendezte be a lakását: Videó! 

Dér Heni lakásához érkezve az első érdekesség ami szemet szúr, hogy

a bejárati ajtó körül beépített szekrények

sorakoznak. A csinos énekesnő bevallotta, hogy rengeteg ruhája és cipője van, melyek egy részét odakint tárolja. A szomszédok ennek nagyon örülnek:

"Néha kölcsön veszik pár cipőmet, de utólag elmondják, ha felvették valamelyiket. Nem baj"

A 31 éves sztár egy 80 négyzetméteres lakásban él, mégis úgy gondolja, hogy csak úgy tud elegendő szabad teret kialakítani az otthonában, ha a holmijai egy részét kint tárolja. Azt is megtudtuk, hogy rend és tisztaságkedvelő, ami a lakáson is látszik.

Micsoda test! Dér Heni kőkemény popót villantott

Korábban többször is beszámoltunk róla, milyen csodálatos Dér Heni alakja, illetve milyen tökéletesre formálta a popsiját is. Most pedig újabb fotót posztolt!

John F. Kennedy családi luxusotthona eladó; az elnök és felesége terveztékhttp://www.life.hu/otthon/20170526-john-f-kennedy-luxusotthona-elado-az-elnok-es-felesege-terveztek.htmlJackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem férjével, John F. Kennedy-vel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos, csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az elnök - épp ma 100 éve - merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe. OtthonOrigoLess be Meghan Markle torinói lakásábahttp://www.life.hu/otthon/20170529-ime-meghan-markle-torinoi-lakasa.htmlNem meglepő, hogy Meghan Markle lakása szuperelegáns. Ráadásul úgy tűnik, Harry herceg kedvese imádja a kutyákat.OtthonOrigoErotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--The Weeknd luxusházat vásárolt Los Angelesben - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170525-the-weeknd-luxushazat-vett-los-angelesben-fotok.htmlAz újabban Selena Gomez kisasszonnyal randizgató The Weeknd nem kis pénzt költött legújabb otthonára, mely Los Angeles hírességek lakta negyedében található. Nem csak méreteiben nyújt igazi luxust ez az álomház. Igazán élhető, mégis elfér benne akár 7-8 gyerek is. Ki tudja, mik az énekes hosszú távú tervei? Otthon--Úttörő enteriőrök, amelyeket nők álmodtak meg az otthonukbahttp://www.life.hu/otthon/20170524-uttoro-enteriorok-amelyeket-nok-almodtak-meg-az-otthonaikba.htmlNők, akik a maguk módján mind formálták korukat - művészek, írók, divatikonok -, erősek voltak és tudatosak. Különböző életet éltek, a világot is másként látták, mégis van bennük valami közös; egyedi, stílusos és úttörő enteriőröket alkottak saját otthonukban. OtthonOrigoJohnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete ishttp://www.life.hu/otthon/20170523-johnny-depp-kiarusitja-luxuseletet-elado-tobb-ingatlana-jachtja-maganszigete.htmlA "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.