Ilyen Csobot Adél és Istenes Bence kölni otthona - Fotó!

Csobot Adél otthon Istenes Bence Köln
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta kölni lakását Csobot Adél és Istenes Bence, teljesen odáig vannak érte. Menő berendezés, csodás terasz, de azért van hibája is az otthonnak!

Csobot Adél és Istenes Bence már egy ideje külföldön élik az életüket, de szerencsére a hazai rajongókat folyamatosan tájékoztatják arról, ami velük történik. Minden problémát vagy eseményt megosztanak, és még az otthonukba is „beengedik" a követőket: vlogjukban megmutatták kölni lakásukat.

Ez a konyha és a nappali Forrás: Youtube/IstenesBence

Adél és Bence teljesen beleszerettek az új otthonukba. Imádják a stílusos berendezését, a nagy teraszt, a kényelmes bútorokat. A minimál dizájnban berendezett otthonban mindenük megvan, ami csak kellhet, a tágas teraszon is bőven elférnek, de azért van szépséghibája is a luxuskéglinek: nincsen benne kád!

Ez pedig a hálószoba Forrás: Youtube/Istenes Bence

Csobot Adél és Istenes Bence babát terveznek

Csobot Adél és Istenes Bence élik a fiatal szülők mindennapjait, és fotóikon is látszik, mennyire boldogok. Bővül a család? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.