Szabó Zsófi nem tudja, hova viheti a kórházból kisfiát

terhesség Szabó Zsófi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és férje, Zsolt decemberre várják első közös gyermeküket. A szülés előtt azonban még egy hatalmas feladat vár rájuk.

Zsófi a terhesség minden percét élvezi, tökéletesen egészségesnek érzi magát. Egy kilót sem szedett fel, alig látszik rajta, hogy már a nyolcadik hónapba lépett. Egy valami miatt azonban igencsak aggódik a kismama: új otthonukat építik, de úgy néz ki, a kivitelező csúszni fog az építkezés befejezésével. Zsófiék azon izgulnak, be tudnak-e költözni, mire a kicsi megérkezik.

Szabó Zsófin alig látszik a terhesség Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala


"Javában zajlik az építkezés, mindig azt hisszük, hogy csak egy-két hét van hátra, de aztán egyre tolódik a befejezés. Most már elkezdtem izgulni, mert a testvérem és én is három héttel korábban születtünk a vártnál, tehát november végétől karácsonyig bármikor érkezhet a baba"
- mesélte a műsorvezető a Story magazinnak.

Szabó Zsófi megmutatta a konyhájáthttp://www.life.hu/otthon/20170531-szabo-zsofi-megmutatta-a-otthonat.htmlMegmutatta új otthonának egy részletét Szabó Zsófi. Nem erre számítottunk!Otthon--Szabó Zsófiék Törökbálinton vettek családi házathttp://www.life.hu/otthon/20170420-szabo-zsofi-es-parja-torokbalinton-vett-csaladi-hazat.htmlSzabó Zsófi és párja eddig Nyíregyházán éltek, ami miatt a műsorvezetőnek naponta kellett ingáznia. Ennek most vége, ugyanis a pár Törökbálinton vett közös otthont, ráadásul Hajdú Péter közelében. Otthon--Szabó Zsófiék közös otthon építésébe fognak?http://www.life.hu/otthon/20170310-szabo-zsofi-es-ferje-kozos-otthont-epit.htmlSzabó Zsófi sokatmondó képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiatal feleség nagy dologba fog párjával. Valószínűleg közös otthon építésébe vagy szépítésébe vágnak bele! Otthon--Így ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-ismerte-meg-az-orszag-szabo-zsofit.htmlEgy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? TV + Sztárok--Szabó Zsófi vajon betartja a gyermek születése körüli roma hagyományokat?http://www.life.hu/csalad/20171006-szabo-zsofi-vajon-betartja-a-gyermek-szuletese-koruli-roma-hagyomanyokat.htmlHamarosan megszületik Szabó Zsófi és párja közös gyermeke, Zsófi pedig büszke arra, hogy ilyen színes kultúrába csöppenhet bele. De vajon betartják majd a roma hagyományokat? Egyet már biztosan megszegtek! CsaládOrigo29 éves lett Szabó Zsófi. Ezt kapta születésnapjára: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-29-eves-lett-szabo-zsofi.htmlMa ünnepli 29. születésnapját a csodaszép kismama, Szabó Zsófi. Gyönyörű meglepetést kapott. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.